Generalissimul Coldea a fost pus la cheremul lui Hellvig. O viziune marca CTP

de Mihai Enciu , 13 ianuarie 2017
Generalissimul Coldea a fost pus la cheremul lui Hellvig. O viziune marca CTP

După ce a fost sorcovit în 7 episoade de partenerul său de concedii Sebastian Guiță, generalissimul Securității, Florian Coldea, a fost suspendat pe cric și pus la dispoziția șefului de fațadă al SRI, numitul Hellvig.

Știrea a fost difuzată sub forma unui comunicat de presă complet cretinoid eliberat de Securitate către publicul larg imediat după ce Ghiță a grohăit despre concediul petrecut în Seychelles împreună cu cei doi generali Coldea, respectiv el și ea. Imediat, bandiții tradiționali ai PSD, i-am numit aici pe Dracnea și Monta, s-au grăbit să-și clameze nevinovăția, susținând că dosarele în urma cărora au fost sau vor fi condamnați sunt făcături ale SRI.

Imediat, crucișătorul presei românești, remorcherul CTP, și-a tras țoalele de analist sărac și moaca de cetățean nervos și s-a prezentat la televizor în vederea unei analize care să lumineze poporul la cap. Cum dom’le, zice remorcherul, păi ditamai Coldea să fie anchetat pentru un concediu pârlit în Seychelles? Dacă îl luau la ochi pentru vreo combinație de putere, pentru vreo lovitură de stat, ceva, înțelegeam! Dar să-l ancheteze pentru o poveste venită de la Ghiță, așa ceva….!!!! Poporul a căzut imediat pe gânduri și a rămas lat de uimire. Da chiar așa, cât de bou să fii să iei șpagă o excursie în Toscana și cu prăpăditul de Vasilică Dâncu, un personaj fără sare și piper? Întrebarea șade și acum în aer, fără răspuns.

Potențat de gura căscată a moderatorului, analiza remorcherului presei a continuat cu o dezvăluire bombă. Patriarhul presei a explicat că Sebastian Guiță i-a cerut sfaturi despre cum să administreze televiziunea. Împietrită în fotoliu, nația a aflat că Guiță este un aventurier care voia adrenalină și caft pentru că se plictisea. Cu voce crescândă împingătorul CTP a explicat că nu se poate ca Coldea să fie suspendat în juma’ de oră de la grohăiturile lui Guiță. Cum, dom’le, zice CTP, 10 ani p-acesta nu l-a anchetat nimeni deși a făcut 100 de milioane de euro din afaceri cu statul?

Inevitabil, CTP-ul și-a adus aminte despre găleata cu fecale pe care și-a luat-o în cap de la fugar, care a afirmat că Vântu îl plătea pe el, pe remorcher, cu 5000 de euro pe lună. Minte ca un porc, a venit concluzia jurnalistului Alfa. Calmat după refularea de tip canalizare, domnul CTP a explicat apoi miza. Guiță vrea să-i transforme pe condamnații din ultimii ani în dizidenți ai fostei securități pe baza faptului că, iată, Coldea e un golan care a manipulat dosarele oamenilor. Și concluzia a venit firesc, sub formă de întrebare: mai avem scut la Deveselu?

Am căzut pe cant de admirație, ne-am scos pălăria și am închis televizorul. Care va să zică, dacă l-ai atacat pe Coldea, ai pocnit scutul de la Deveselu. Cum ar veni, Ghiță este ca sovietic iar Coldea victimă colaterală a KGB-ului! Crucișător, frate!

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Korel Draw

  29 septembrie 2017 21:34

  Enciule, ți-ai mâncat și de data asta porția de căcat! Ce-i drept, pe jumătate, dar tot mâncat de căcat se numește! Noapte bună!

  raspunde comentariului
 • Tepelus

  15 ianuarie 2017 14:51

  Bun diagnosticul. CTP-ul e in criza. Alooo !!! Spitalu' 9 !!!

  raspunde comentariului
 • grisa

  15 ianuarie 2017 14:30

  GHita, ponta, voiculescu sunt facaturile cliciii iliesciene. Sa pui niste derbedei in fruntea statului, sa le acorzi titluri universitare cand exprimarea lor e asemeni golanilor de maidan, mi se pare de un tupeu nemaintalnit. CTP se tot lega de matroz pentru ca, deh, nu-i facuse pohta ce-a pohtit si de atunci , sa te tii invective care de care mai pline de inteles .CNA-ul le-a permis unor golani sa-si aroge sigla tarii , de parca Romania e proprietatea lui guita. Inseamna ca ipochimenul nelipsit de pe mai toate posturile de tele viziune, pe post de Mafalda, in loc sa i se acorde un picior in partile moi ale corpului, incetand astfel in a jigni inteligenta unui intreg popor nu ma refer la votantii PSD, PRU si altii asemenea .

  raspunde comentariului
 • Sorin

  13 ianuarie 2017 13:14

  Nu bai Enciule, tu mananci ce nu trebuie! Coldea a bagat destui la apa, inclusiv Cocos, Nascase, Basescu, Sova, Monta, Udrea, etc. In plus sefa DNA nu s-a plans niciodata de SRI ci de SIE si gunoaiele racolate de DIE, de MR Unguent si altele de acolo. Guita nu e in masura de a ataca pe altii decat de a se prezenta la procese sau mult mai bine a se sinucide impreuna cu toate gunoaiele penale.

  raspunde comentariului
  • Korel Draw

   29 septembrie 2017 21:33

   Sorineeeee!!! Bă muiogule, dormi?!? Te-n p'la mea de chior!

   raspunde comentariului
+