HomeActualitateGerontologii români au descoperit că șpăgile încasate la timp...

Gerontologii români au descoperit că șpăgile încasate la timp alungă îmbătrânirea

În întreaga lume se desfășoară cercetări intense pentru descoperirea secretului îmbătrânirii, dar nimeni nu a găsit însă soluția pentru a împiedica acest fenomen natural. Recent însă, o echipă de gerontologi români a lansat o ipoteză care ar putea schimba radical tot ce știm despre procesul îmbătrânirii. Analizând cazurile de longevitate politică din România ultimului sfert de veac, ei au ajuns la concluzia că elementul definitoriu în păstrarea tinereții este șpaga.

”Am analizat câteva zeci de subiecți și am remarcat că toți aceștia, cu cât luau șpagă mai mult, cu cât furau mai mult, cu cât făceau mai multe afaceri necurate, cu atât păreau mai tineri. Când a încetat să li se mai administreze șpagă, acești cobai umani, care ne-au fost de mare folos în experiențele noastre, au început, subit, să îmbătrânească. Uitați-vă la Adrian Năstase: ce frumos era acum zece ani și ce distrus a ieșit din pușcărie. La fel, Copos, Becali, Cocoș, care au îmbătrânit, practic, peste noapte, după ce li s-a tăiat doza zilnică de bani furați. Nu mai vorbesc de Elena Udrea, care, dintr-o adevărată Miss România, a ajuns să arate mai rău ca o precupeață care vinde în piață ceapă și nu dă bon fiscal”, ne-a declarat gerontologul Vasile Nemureanu.

Acesta a mai precizat că singurul mod de a atinge cu adevărat nemurirea, cel puțin în politică, e să nu furi, deci să nu riști să îmbătrânești atunci când te prinde DNA-ul cu ciordeala: ”Uitați-vă la Ion Iliescu: a fost sărac și cinstit toată viață și acum, potrivit testelor noastre, nu are vârsta biologică mai mare de 40 de ani, deci o să mai poată nenoroci lejer cel puțin câteva generații de studenți, bărboși și intelectuali”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare