HomeActualitateGest urât! Dragnea nu s-a putut abține și a...

Gest urât! Dragnea nu s-a putut abține și a furat Covid de la un coleg de celulă!

Dragnea nu s-a putut abține și a furat Covid de la un coleg de celulă. Cel puțin aceasta este concluzia reprezentanților penitenciarului Jilava care, astăzi, după internarea lui Liviu Dragnea la spitalul Penitenciarului Jilava, au soluționat plângerea unui deținut cazat la distanță de doar un pat de cel al fostului președinte PSD.

Închis la Penitenciarul Rahova, unde execută o pedeaspă de 3 ani și șase luni, după ce a fost condamnat definitiv în Dosarul Protecția Copilului Teleorman, Liviu Dragnea ar fi încercat de mai multe ori, fără sorți de izbândă, să fure câte ceva de pe la colegii de dormitor, fără sorți de izbândă, însă.

Domne, zicea că nu se poate abține și că, dacă n-ar fura o zi, s-ar usca, s-ar ofili”, spune, despre Liviu Dragnea, colegul său de cameră, Daniel Șoștoacă, președinte executiv al Organizației Hoților de Buzunare Social – Democrați, filiala Jilava.

Dar la noi aici, nu a prea avut sorți de izbândă, că e plini de șuți, de șmenari, care știu meserie, nu glumă. A încercat el ba să julească un săpun, ba să șutească un prosop, ba să fure măcar o carabă după ceafă sau un șut în cur de la șeful de cameră. Nimic. Uite totuși că, azi noapte, i-a reușit, că s-a gândit că cel mai sigur e să-mi fure Covid-ul în timpul nopții, când mai iese și coronavirusul, ca omul, pe nas, din plămâni, să tragă o gură de aer proaspăt”, a detaliat Șoștoacă mecanismul de infectare al fostului lider PSD.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare