HomeActualitateGEZE lansează noile sisteme de uși glisante automate, separate...

GEZE lansează noile sisteme de uși glisante automate, separate termic

București, 26 martie 2019 – GEZE, lider în sisteme premium de acționare a ușilor, a ferestrelor și a tehnologiei de siguranță, lansează sisteme de uși glisante cu sticlă termoizolantă și separare termică a profilelor. Acestea contribuie semnificativ la izolarea termică a intrărilor din fațade, îndeplinind cu succes cerințele proiectelor prin transparență maximă.

 

În urma dezvoltărilor ulterioare, sistemul de uși glisante automate ECDrive poate fi utilizat și cu profile separate termic. Astfel, ușile glisante economisesc energie, asigurând, în același timp, o „perspectivă” maximă.

[image image-id=”109814″ height=”400″ width=”400″ image-title=”geze”]

Minimizarea pierderilor de căldură

Calitățile de izolare termică a noului sistem, în combinație cu noua automatizare ECdrive, contribuie la reducerea pierderilor de căldură prin ușile glisante din sticlă de dimensiuni mari, din vitrine, de la intrările în spitale și hoteluri.

 

– Evitarea punților termice;

– Coeficientul de transfer termic al sistemelor complete de uși glisante vitrate este semnificativ mai mic comparativ cu cel al profilelor convenționale;

– Grosimea sticlei de 32 mm poate fi utilizată pentru vitraje cu izolare dublă sau triplă, cu valori Ug de 1,0, respectiv 0,8.

 

Design discret – mișcare silențioasă

Canaturile ușii care cântăresc până la 140 kg pot fi utilizate cu ajutorul cărucioarelor de rulare opționale cu role duble, utilizând ECdrive. Acest lucru înseamnă că, greutățile mai mari ale canaturilor rezultate din folosirea vitrajelor cu izolare multiplă pot fi atinse.

 

– înălțimea capacului automatizării a fost redusă semnificativ cu 100 de milimetri;

– design-ul ușii este mai discret și mai elegant;

– șine de rulare ranforsate pentru mișcări ușoare și silențioase și o durată de viață mai lungă pentru canaturile grele de ușă.

 

Sisteme de uși cu rupere termică

Dacă noul ECdrive este combinat cu profile separate termic, împreună cu supralumini separate termic – toate cu profile înguste – rezultatul este un sistem complet de uși cu izolație termică optimă, oferind ușii și un accent estetic. Supraluminile sunt disponibile cu partiții simple sau duble, inclusiv panouri laterale pe fațadă, satisfăcând cerințele pentru sistemele de uși cu transparență maximă. De ce? Pentru că dezvoltăm soluții pentru nevoile clienților noștri și oferim inspirație pentru beneficii suplimentare.

[image image-id=”109815″ height=”400″ width=”400″ image-title=”geze2″]

Sigur și conectat în rețea

Pentru o siguranță sporită în cazul unor oaspeți nedoriți, chiar și pe durata funcționării nocturne, profilele pot fi echipate cu un sistem de blocare manual sau motorizat.

 

La fel ca toate ușile automate GEZE, sistemul ECDrive:

– respectă standardele maxime de siguranță ale utilizatorilor în conformitate cu DIN 18650-1 / 2 și DIN EN 16005;

– poate fi integrat în soluțiile de rețea BACnet cu sistemul de automatizare a clădirilor GEZE Cockpit.

 

Instalare și întreținere: mai eficientă și mai convenabilă

Instalarea sistemului de acționare a ușii ECDrive este rapidă și ușoară, iar în ceea ce privește întreținerea, o nouă interfață de service a automatizării asigură o conexiune ușoară cu terminalul de service sau interfața Bluetooth.

 

Concepte individuale de service

Oferim service excelent care continuă mult timp după livrarea sistemului de uși glisante ECDrive cu profile separate termic. Ca partener profesionist pentru sisteme de uși, susținem ușile automate de-a lungul întregului ciclu de viață cu service și mentenanță, adaptate proiectului.

 

Despre GEZE

Înființată în 1863, compania GEZE GmbH se numără printre cei mai prolifici dezvoltatori şi producători de sisteme de acționare a uşilor și ferestrelor şi de tehnologie de siguranţă. 

În prezent, grupul deține 32 de subsidiare la nivel mondial și peste 3.000 de angajati. În România, GEZE este prezentă din 2004, funcționând ca subsidiară independentă din anul 2010, cu o cifră de afaceri de peste 4 milioane de euro. GEZE oferă o gamă largă de produse formată din sisteme de uşi automate – batante, glisante și rotative, amortizoare, construcţii din sti-clă, instalaţii de evacuare a fumului şi a căldurii (RWA), sisteme de siguranță, precum și sis-teme de ferestre și de ventilare.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul GEZE România: www.geze.ro

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare