HomeActualitateGhidul gentlemanului de la Kremlin

Ghidul gentlemanului de la Kremlin

Dragă domnule, ți-ai pierdut manierele în șopron sau la barbut, și nu le mai găsești? AC îți vine în ajutor cu sfaturi utile preluate de la unul dintre cei mai tari bărbați din lume, Vladimir Putin.

Încălzește soțiile altora! – Fie că mergi la dineul APEC, fie că invadezi vreo țară, ia cu tine și un șal. Nu de dragul modei, ci preventiv, pentru confortul termic al doamnelor pe care le vei întâlni. Nu știi niciodată peste ce femei neglijate de către soți vei da, iar acum, când ești burlac, nu strică să fii mai atent la capitolul relații externe.

Fii sensibil! – chiar dacă ești un tip dur, nu uita că și foștii membri KGB plâng câteodată. Nu trebuie să-ți fie teamă să lăcrimezi atunci când auzi o melodie de dragoste (spre exemplu, imnul patriei tale).

Exprimă-ți sentimentele! – Chiar dacă te afli la un eveniment plictisitor precum congresul Societății Geografice din Rusia, asta nu înseamnă că nu-ți poți însufleți discursul prin cugetări personale despre iubire și viață. Și cel mai puternic om de pe planetă are sentimente, așa că nu trebuie să-ți fie teamă să te exteriorizezi.

Arată-i că o iubești și că vrei să fie doar a ta! – Puțină gelozie nu strică. Dacă observi că Republica Moldova flirtează cu UE și fac împreună un Acord de Asociere, nu te teme să te manifești cu privire la integritatea modovencei tale.

Fii pregătit să suporți criticile celor din jur! – Alde Tony și David sunt de părere că ești un agresor care se ia de ăia mai mici decât el? Nu-i lua în seamă. Sunt doar invidioși pe puterea ta.

Fii sigur pe tine! – Arată-le tuturor că ai cu ce: bombardiere, tancuri, nave de război, arme etc și că nu te lași intimidat de nimeni și nimic!

Fă-te remarcat! – Urmează să mergi la summitul G20? Scoate-ți accesoriile din dotare și ieși din anonimat. Totuși, nu exagera! Încearcă să te limitezi la un crucișător, un distrugător, un remorcher și o navă de aprovizionare plasate pe lângă Australia.

Fii atent la problemele celorlalți! – Să zicem că ai o cunoștință, Angelica. Ea e o femeie puternică, dar se teme de câini. Ajut-o să treacă peste această temere! Invit-o la tine acasă și lasă-ți patrupedul uriaș să se plimbe pe lângă ea.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare