HomeActualitateGigi Becali va fi eliberat din mila Domnului. Iată...

Gigi Becali va fi eliberat din mila Domnului. Iată motivarea instanței

Se judecă aici robul lui Dumnezeu, păstrătorul Stelei vestitoare și apostolul Puterii Dumnezeiești investiționale, Giigiiii Beeecaaaaaaliiiiii…Doaaamneee, miluieșteeee…căci două sfinte treimi făcutu-s-au din preaplecata și nemeritata lui penitență, laudă suferinței saaleeee…acum și pururea, și-n vecii veciiiiloooor…stăruință dovedit-a el întru iertarea păcatelor lui pământești, cu multă muncă miluindu-se sieși și multe zile câștig strângându-se, din voia Cerurilor deschise către el, slaaaavăăăă lor fieeeee…temeinice dovezi de îndreptare adus-a în umilință, cu adâncă plecăciune și neostenită mustrare de sine.

Maica lui Dumnezeu, însuflețitul chivot, astăzi de la cer se mută, dumnezeiască scară a Domnului Puterilor, pre robul său Gigi preacuraaaat îl ajuuutăăăăăă…căci purgatoriul primitu-l-a cu rugăciuni în fața icoanelor și niciun conflict cu ceilalți pedepsiți n-a avut. Disciplinat a fost în toate activitățile și trei dreptcredincioase cărți cu harul lui scriitoricesc a născut. Iară după eliberare duhovnic promite că el se va face, fără de aplecare spre bani sau alte lumești deșertăciuni. Mulți se vor spovedi sub sutana omului cuvios Gigi Becali, iar el nu le va da în gură decât azimă pre dedesubt. Pre toate cele sfinte robul Becali se jură că viață publică nu îi va mai trebui, căci iuda băsistă nu mai este în Putere acum. Departe va fi de el păcatul trufiei pământene, necunoscute căile zarafilor. Precum Iisus în menirea lui pe Pământ a sfărâmat cu toiagul tarabele negustorești, la fel robul său Becali va face. Căci temnița i-a fost curăție spirituală și mântuire sacerdotală.

Cete de Ucenici vin azi să cinstească a sa mutare și Gigi s-a adaos pre sine la binecuvântata Domnului lucrare. Pre Tine, Împăratul Stelei, azi mărturisindu-te în Cetatea cea Mare, pace îți dorim Ție și preafericită eliberare. În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, hotărâââââm: Du-te cu Dumnezeu, tu, cel ce cu suferință ai pricinuit sufletelor noastre mare milă și îndurare dumnezeiască. Doamne-ajută!

 

Dată de noi azi, 10 Mărțișor, Anno Domini 2015.

Instanța Judecătoriei Medgidia, Președinte Mehmet Șenol.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare