HomeActualitateGrevista foamei, ameninţată că va fi luată ostatică de...

Grevista foamei, ameninţată că va fi luată ostatică de un comando de bucătari!

Intervenţia legată de atentatele de la Paris a senatoarei Cristiana Anghel, cunoscuta fomistă a grevei, pardon, grevistă a foamei din Parlamentul României, a declanşat reacţii contradictorii. În vreme ce unii români, în special cei spălaţi pe creier de Antena 3, au fost de părere că „bine le-a făcut teroriştii la ăia de la Şarli Hebdo, că şi libertatea presei trebuie să aibă o limită”, alţii au condamnat declaraţiile senatoarei privind libertatea presei, care, zice doamna Anghel, „nu este absolută”.

Se pare chiar că aceasta ar fi primit ameninţări de la un comando de bucătari autotintitulaţi „Falafeli” ai credinţei, care vor libertate totală de exprimare în bucătărie. Ei se tem că luările de poziţie ale doamnei Anghel vor declanşa o reacţie contrară şi nimeni nu va mai trece pragul şaormeriilor şi restaurantelor arăbeşti din România.

„Dacă nu există libertate totală de exprimare, pentru că doamna Anghel vrea să bage pumnul în gură românilor, se va ajunge la abuzuri. Ştim, doamna e obişnuită cu greva foamei, dar românii ce vină au? Asta e în stare să le interzică într-o zi brânza, pe urmă şi carnea, pe urmă şi peştele, de-o să ajungă toţi să mănânce numai suc de portocale şi cafea, cum mânca ea în greva foamei. Noi o rugăm să stea în banca ei de la Senat, că altfel ne supărăm!”.

Bucătarii au precizat, potrivit surselor noastre că, dacă senatoarea nu se potoleşte cu asemenea declaraţii, care stârnesc lumea împotriva libertăţii de exprimare, o s-o răpească. „O luăm ostatică într-o şaormerie, unde o vom tortura groaznic: o punem să se uite cum mănâncă lumea falafel, chebap şi şaormă cu de toate şi ei nu-i dăm nimic. Dacă nu o să-şi facă ea pe urmă un carton pe care să scrie „Je suis Şaorma!”, să nu ne spuneţi nouă Falafeli!”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare