Grindeanu s-a vopsit în negru, după ce s-a anunțat că la inaugurarea lui Trump sunt primiți doar sclavii de culoare!

de Spartakus , 17 ianuarie 2017
Sorin Grindeanu, în remake-ul de mare succes ”Four years a slave”. Că atâta ține un mandat.

După cum cu siguranță ați aflat, președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost invitat la ceremonia de investire a noului președinte american, dar nu de administrația oficială, ci de un cunoscut sponsor al lui Trump, un dubios om de afaceri, care a scăpat de pușcărie doar după ce a adus banii furați înapoi și i-a dat în gât pe toți complicii săi. ”La cum îl știm noi pe domnul Dragnea, cred că dacă-l invita un om cinstit, nici nu s-ar fi dus. I-ar fi fost frică să nu-l aresteze FBI-ul pe aeroport. Dar, fiindcă l-a chemat un penal, un pușcăriabil, ca și el, se duce cu toată încrederea”, au precizat importanți lideri pesediști.

Citește si: Grindeanu prestează bine, dar deocamdată numai oral

În vizita sa în SUA, Dragnea va lua cu el, alături de multe alte bagaje și valize, și pe sclavul personal, domnul Grindeanu. Problema este însă că noul președinte american, deși recunoscut pentru opiniile sale extremiste, xenofobe și rasiste, nu suportă sclavia albă. ”Ne-am dat seama că, dacă-l ia cu el pe Grindeanu așa cum e acum, adică alb la față și cu trăsături caucaziene, ar fi riscat să nu poată intra la Casa Albă, fiindcă Trump nu e de acord ca oamenii albi să aibă tot sclavi albi. Ei pot să aibă sclavi chinezi, mexicani, burundezi sau samoezi, chiar și eschimoși, dar să nu fie alb. De aceea, am ținut o ședință la Partid și am decis ca domnul Grindeanu să fie dat cu cremă de ghete pe față și pe mâini, ca să pară negru și să se poată strecura și el în sală, lângă stăpânul lui, Dragnea. La început, unii n-au crezut că o să țină șmecheria, dar, după ce l-am vopsit, ne-am dat seama că Grindeanu e făcut nu doar să fie sclav, dar să fie și negru. Dacă-l vedeți cum râde, cu dinții ăia albi, pe fundalul tuciuriu, juri că e Kunta Kinte!”, au precizat sursele noastre.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Lupsa

  24 ianuarie 2017 15:06

  Oferta sigura pentru anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte cunostinte minime de utilizare a calculatorului word, pdf, email, internet, seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii onlineproiect86gmail.com

  raspunde comentariului
 • nic

  20 ianuarie 2017 10:32

  Sper ca biletul e doar dus, nu si intors, poate scapam si noi de "ala negru"!!!

  raspunde comentariului
 • xxx

  17 ianuarie 2017 22:02

  daca nu mai vin...

  raspunde comentariului
 • kiki

  17 ianuarie 2017 18:33

  mai bine ia un KKKat in gura si se mascheaza in KKUUURRR ! Ca siasa pute !

  raspunde comentariului
+