HomeActualitateGuvernul va introduce taxa pe Antena 3

Guvernul va introduce taxa pe Antena 3

O taxă surprinzătoare îi va arde la buzunare pe românii care mor de nerăbdare să afle, în fiecare seară, dezvăluirile complet irelevante ale lui Gâdea sau giumbușlucurile lingvistice cu melteni ale lui Mircea Badea. Surse din cadrul USL ne-au confirmat că, indiferent de cine va fi numit premier, acest nou bir va fi aplicat cu siguranță.

„Am luat în calcul o asemenea opțiune încă de pe vremea referendumului”, le-a declarat sursa respectivă reporterilor Academia Cațavencu. „Ținând cont de faptul că există atâția oameni care se uită la postul lui Dan Voiculescu, o asemenea taxă va echilibra, cu siguranță, bugetul chiar mai mult decât creșterea taxelor și impozitelor locale. În plus, până și cei de la FMI ne-au sugerat o asemenea strategie fiscală.”

Vestea a enervat însă peste măsură vedetele postului Antena 3. Mircea Badea, spre exemplu, a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj mai mult decât masochist: „O să-mi tai mâna cu care i-am votat pe ăștia”. Victor Ciutacu ia în consideraţie, la rândul său, o formă de protest. Astfel, el are de gând să nu mai apară în emisiunile sale, urmând a fi înlocuit de un tonomat.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare