HomeActualitateHalloween la Gymboland: ateliere creative și activități distractive pentru...

Halloween la Gymboland: ateliere creative și activități distractive pentru prichindei

Pogo alături de fantomele prietenoase și vrăjitoarele drăguțe au dat startul petrecerilor de Halloween în locațiile Gymboland. Pe 31 octombrie, toți copiii au invitație specială la atelierele creative și activitățile groaaaaznic de grozave! E timpul pentru magie, e timpul să transformăm cele mai înfricoșătoare personaje în cele mai simpatice decorațiuni și accesorii!

 

Programul de Halloween este o călătorie imaginară în care păianjenii, liliecii, fantomele și alte personaje mistice nu ne sperie, ci iau forma unor obiecte decorative de luat acasă. Spune-ne ce mall e aproape de tine și noi îți spunem cu ce activități distractive se va delecta prichindelul tău! Verifică programul de Halloween al celui mai apropiat loc de joacă Gymboland și află ce planuri are cel mic pentru 31 octombrie!

 

Atelier creativ pentru un prichindel cu imaginație!

Agenda e stabilită și e timpul să dăm startul la distracție! Pe 31 octombrie, ne petrecem seara de Halloween în cel mai creativ mod. Între orele 16:00 și 21:00, vom avea 5 ateliere creative în fiecare locație Gymboland, fiecare cu o durată de o oră, în care cei mici vor descoperi diferite meșteșuguri prin care vor transforma personaje în obiecte sau decorațiuni. Vor învăța să realizeze măști de Halloween, pălării lilieci sau de vrăjitoare, vor transforma borcanele în felinare mumie, vor decora dovleci sau vor colora castele, vor crea fantome din vată sau din acadele și vor face parte din multe alte activități creative, extrem de distractive.

 

Ce de fiecare dată, și de Halloween ne continuăm demersul de a crea un program de activități menit să îmbine o serie de meșteșuguri interesante cu distracția pentru a-i dezvolta abilitățile creative într-un mod plăcut și memorabil. Activitățile tematice, de Halloween sunt încluse într-un program de ateliere adaptat la vârstele micuților, stabilit și coordonat sub atenta supraveghere a specialiștilor Gymboland. Fiecare loc de joacă Gymboland are un program special, așa că poți alege din seria de ateliere creative în funcție de ce i se va părea atrăgător micuțului tău și de agenda ta.

 

Gymboland –  locul unde educația și distracția devin interesante pentru micuțul tău

Toate spațiile de joacă Gymboland din țară funcționează pe principiul dezvoltării unui mediu indoor, care să stimuleze și să atragă copiii la joacă și în activități educaționale. De la decor la activități și la alegerea personalului specializat, Gymboland are ca principal scop crearea unui spațiu propice dezvoltării abilităților cognitive și fizice ale celor mici, care să răspundă nevoii de a evada din cotidian a copiilor, cât și nevoii părinților de a-i include în activități care să le dezvolte abilitățile creative.

 

Prichindelul tău ce planuri are de Halloween? Verifică programul Gymboland și hai în universul creativ al lui Pogo!

 

 

  

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare