HomeActualitateHoții de fiare vechi: ,,Să se desfințeze trenul Hyperion!...

Hoții de fiare vechi: ,,Să se desfințeze trenul Hyperion! E prea rapid și nu mai apucăm să-i furăm piesele!”

Tragedie! Odată cu lansarea trenului de mare viteză Hyperion, cu ruta București-Brașov, comunitatea hoților de fiare vechi din Brașov a început să  protesteze, în fața sediului CFR. Motivul, zic ei, ar fi că trenul Hyperion merge prea repede, iar furtul de componente este imposibil.

,,Domnule, și eu de unde mai iau bani? Am o familie, am copii, nevastă! Ce să le dau de mâncare dacă nu mai pot să fur?! Să desfințeze trenul Hyperion! E prea rapid! De unde mai furăm noi fier?! Din alea vechi, oricum am epuizat orice resursă.” a declarat Fulger McChin, cel mai rapid dintre hoții de fiare.

Iar cum un necaz nu vine niciodată singur, se pare că reprezentanții CFR au anunțat că vor recondiționa și șinele, pe acest traseu, folosind titan pentru noul proiect. Fiind foarte greu de furat, titanul va proteja tot drumul de eventualele pericole umane. Se pare că, în ciuda deciziei adoptate de CFR, comunitatea nu se dă bătută, adoptând tactica ,,Dumbrava Minunată”.

,,E foarte simplu, domne! Punem un afiș imens cu o dumbravă, să încetinească naibii trenul, ne băgăm sub el și îi furăm roțile! Dacă avem timp, furăm și ușile și poate și farurile, iar, la final, luăm și afișul, să moară dujmanii lor!”

 Încântați de noua strategie luată în cadrul Senatului Hoților de Fiare,  topitoriile de fier deschid sezonul de reduceri vară-iarnă, prin care orice client care are mai mult de 50 de grame de fier, primește și un tabel cu orele de plecare și de sosire ale trenurilor CFR. Calendarul, fiind al doilea de acest fel din anul 2014, ajută hoțul de fier să se orienteze în timp la fața locului.

,,Calendarul nostru va ajuta infractorul de rând. Dacă știe la ce oră vine și pleacă Hyperionul, poate să fure mai ușor. Vă dați seama ce afacere putem să ne deschidem! La cât fier topim zi de zi, ne-am putea lua ușor un elicopter de serviciu din 10 zile de muncă! Ieșim bine și noi, dar și ei! Așadar, dacă aveți ceva fier de topit, contactați-ne, că suntem 24 de ore la sediu!” a declarat Popică Topitescu, șeful topitoriei Popică și Unchiul din Brașov.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare