Ikea deschide filială la Cotroceni, cu tot cu bufet suedez, special pentru doamna Tatiana!

de Spartakus , 30 decembrie 2014
Spre bucuria preşedintelui Iohannis, de la bufetul suedez din incinta Palatului Cotroceni nu vor lipsi crenvurştii

Declaraţiile făcute pe Facebook de purtătoarea de cuvânt a lui Iohannis, doamna Tatiana Niculescu-Bran au uimit şi indignat multă lume. Cetăţenii, mai ales cei ce l-au votat pe neamţ, nu-şi explică de ce în ditamai Palatul nu ai de unde mânca un covrig sau un sandviş cu salam: „Înţelegem că mâncarea nu se număra printre priorităţile fostului preşedinte Băsescu, dar Iohannis, cât o fi el de neamţ, nu poate trăi doar cu bere. Trebuie să mănânce şi el, şi consilierii lui, undeva”, a precizat o cetăţeancă indignată.

Pentru a veni în întâmpinarea plângerilor doamnei Bran, numeroase persoane particulare sau firme s-au declarat gata să dea o mână de ajutor. Părintele Afurisenie de la Mănăstirea Secu a anunţat că, în semn de respect pentru contribuţia doamnei Tatiana la campania de exorcizări de iarnă a BOR (dânsa fiind autoarea cărţii „Spovedanie la Tanacu”, ce a inspirat faimosul film „După dealuri”), va exorciza gratis Palatul Cotroceni:

„E clar că lucrarea doamnei Tatiana se referă şi la dealul Cotrocenilor, că altfel nu i-ar fi zis „După dealuri”, i-ar fi zis „După munţi”, „După dune” sau mai ştiu eu cum. Deci asta înseamnă că şi aici sunt draci berechet, aciuiaţi prin draperiile alea demodate: draci roşii, de la Iliescu, belzebuţi cu copite şi barbă de ţap, de la Constantinescu şi draci cu darul suptului, de la Băsescu. Dar să stea domnul Iohannis liniştit, că vom rezolva sehr schnell problema”.

Potrivit unor zvonuri încă neconfirmate, chiar şi celebra companie Ikea ar fi interesată să-şi deschidă un punct de lucru la Cotroceni, punct de lucru însoţit, normal, şi de un bufet suedez, unde locatarii vor putea mânca hotdogi la un leu bucata şi delicioasele chifteluţe cu gem de merişoare. „Tot dorea domnul Iliescu, acum un sfert de veac, să implementeze modelul suedez. Uite că i se va îndeplini dorinţa”, a declarat un consilier prezidenţial.

Pentru că Iohannis, deşi nu o arată, e un patriot desăvârşit, tot la Cotroceni va fi înfiinţată şi o covrigărie tradiţională românească, de la care s-ar putea aproviziona doamna Tatiana: „Oricum, la câte cuvinte rosteşte Iohannis într-un an, doamna purtător de cuvânt n-o să prea aibă ce purta, aşa că o să stea aici şi-o să mănânce covrigi”, a declarat cocătorul-şef al firmei „Covrigelul auriu”.

Acesta a mai precizat că aprovizionarea cu cocă, precum şi mâna de lucru, n-o creeze probleme: „La câţi penali sunt în PNL şi PDL, dacă intră la brutărie măcar jumătate din ei o să aibă doamna Tatiana covrigi calzi tot mandatul!”.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • cole de iasi

    30 decembrie 2014 19:13

    SUGESTIV COMENTARIU!AVAND in vedere ca suntem in pragul unui nou an LA MULTI ANI!, CEEA CE SUGERATI CA S-AR PUTEA INTEMPLA AR AVEA SI O VALOARE DE PREZICERI. LA MAI MULTI infractori pedepsiti sa-i faca d-nei covrigei, prea usor pentru eiLa cat au furatpot face si un cozonac! Cat despre setea romanilor pentru bunuri neplatiteinsa grabnic si pe-ascuns insusitedomnia sa KI va avea nevoie de O PURTATOARE de ce un purtator daca avem de-a face cu o femeie ? de....jalbe! Speram ca va pune ordine nemteasca si in acest domeniu.

    raspunde comentariului
+