HomeActualitateIliescu, pus în geam la sediul PSD, pentru a...

Iliescu, pus în geam la sediul PSD, pentru a readuce soarele pe cerul României!

La fel de îngrijoraţi ca şi populaţia de faptul că soarele n-a mai apărut pe cerul României de aproape o lună, guvernanţii încearcă să găsească soluţii pentru a rezolva această gravă problemă, cu atât mai mult cu cât, în ultimele zile s-au declanşat şi inundaţii masive, în sudul ţării.

„Inundaţiile au avut şi ele farmecul lor astă vară, când domnul premier era dus cu pluta de jandarmi, sub soarele acela minunat, dar acum? Vremea asta câinoasă numai bună de plimbări cu barca nu e! Nici un căţel să nu scoţi din casă, darămite un Viorel!”, ne-a declarat un consilier guvernamental.

Sursa noastră a mai precizat că guvernanţii se tem şi că o lipsă atât de îndelungată a soarelui ar putea provoca depresii grave, după cum au demonstrat şi studiile făcute în zonele polare. „Asta ne-ar mai trebui acum, a spus el, după ce am guvernat, în ultimii doi ani, țara de i-am adus pe români în pragul disperării, să-i mai lăsăm şi pradă depresiei totale, să-şi pună ştreangul de gât!? Guvernul nu vrea aşa ceva: de unde ştim noi că sinucişii ne vor vota tot pe noi în 2016? N-aţi văzut? În ziua de azi nici pe votul morţilor nu mai poţi fi sigur”, a mai afirmat consilierul.

Pentru a nu da, aşadar, poporului, încă un motiv de revoltă şi a-i demonstra grija deosebită pe care Partidul şi guvernul o au pentru români, liderii PSD, reuniţi aseară în şedinţă de urgenţă, au luat o decizie tranşantă. Ei au hotărât că singurul care poate salva situaţia, ca de obicei, este doar Ion Iliescu.

Aducându-şi aminte de vechiul slogan din anii 90 „Iliescu apare, soarele răsare”, ei l-au rugat pe fostul preşedinte să-i ajute încă o dată. „L-am fi lăsat afară, ca pe vremuri, să atragă de acolo soarele, ne-a mărturisit sursa noastră, dar afară e frig, omul e bătrân şi, plus de asta mai risca să-şi ia şi bătaie de la anti-comunişti. Aşa că am decis să-l punem în geam, la sediul PSD şi să-l ţinem aşa până o să iasă soarele. Chiar dacă va dura o veşnicie, nu ne facem probleme, pentru că savanţii sovietici ne-au asigurat că mai curând se va stinge soarele decât să se stingă Ion Iliescu”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare