HomeActualitateÎn gaura presei: 23 octombrie

În gaura presei: 23 octombrie

S-au terminat „senzaționalele” și „cutremurătoarele” dacă cei de la Adevărul au scurmat atât de mult în istorie să găsească o poză „șocantă” cu Nicolae Ceaușescu jucând volei. N-am înțeles dacă-i surprinzător că Împușcatul făceamișcare, ori că în fotografia respectivă Nicu-i la servire și nu-i coadă la primire.

 

De pe Realitatea.net aflăm că Rareș Bogdan a refuzat să candideze din partea PNL-ului, abordat de însuși Crin Antonescu. „Voi continua să fac jurnalism”, a declarat acesta, sigur că la Realitatea se face jurnalism și nu gurism. „Rămân alături de Andreea Crețulescu, Mircea Dinescu, Cozmin Gușă”. Ai dat-o din lac în puț.

 

Rămânând pe Realitatea.net, ați observat cât de mult se tabloidizează site-ul „jurnaliștilor”? Despre câte țâțe pe zi le dictează conștiința să scrie?

 

Ziariștii de la Libertatea, dacă n-am mai spus-o, umblă cu ruleta după ei atunci când pleacă pe teren în căutare de materiale. Alții, cu aparatul foto și talent, ei, cu ruleta. Și măsoară: cât o are românul, câta statuia, ce mică-i aia, ce mare-i ailaltă. Acum au aflat că Drăgușanca trăiește pe picior mare, purtând 43 la pantofi. Material de laba gâștii.

 

Dacă tot ne apropiem de sărbătorile de Crăciun, am dat peste un material foarte inspirat, în Gândul, despre „curățenia” pe care o face Crin în PNL. Probabil al șaptelea simț de gospodină al Rodicăi Ciobanu, autoarea materialului, vede că-n PNL e muntele de gunoi sub covor și chiloții aruncați decorativ prin sufrageria istorică.

 

Din Puterea aflăm că Giulia, de meserie cântăreață, învață să facă sex din reviste. Noi ne bucurăm pentru ea că încă mai citește Bravo Girl, pentru că niciodată nu știi răspunsul corect la întrebarea „ne-am sărutat, și ne-am atins chiloții. Rămân gravidă?”.

 

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare