HomeActualitateÎn gaura presei: 31 octombrie

În gaura presei: 31 octombrie

Gândul.info dezvăluie ceea ce era deja în sufletul și-n inima mea, cum ar zice Becali. Carevasăzică, se fac mișculații cu deszăpezirea, care costă anual în jur de 100 de milioane de euroi pentru ca autostrăzile și drumurile naționale să fie pline cu tiriști înghețați, dornici de întrebări cretine din partea lui Cătălin-Radu Tănase, care nu știu cum pana lu’ Hector ajunge în zonele alea fără să rămână și el blocat. Și cică contractele de deszăpezire nu sunt profitabile!

Jurnalul.ro preia un interviu dat de Cristian Sima la o televiziune islandeză. Acum, la câte manevre a făcut, nu putea, dom’le, să se ducă într-o țară mai caldă?

Evz.ro scrie că sandilăul de la Poștă a avut și un pândar care ținea de „șase”. Sandilăul cu numărul doi, reținut și el, avea la rându-i un topor. Principala lor revendicare e unirea Basarabiei cu România. Eu cred că, de fapt, erau supărați pe muncitoarele alea de la Poștă. Știm cu toții că se mișcă la ralanti. Mai mult, toporul mi se pare o armă ineficientă. N-are acuratețe deloc. Te duci cu o sabie, ceva, zic.

De pe realitatea.net aflăm că solul de pe Marte este asemănător cu cel din Hawaii. E clar, roverul Curiosity e într-un studio din Hawaii. Prietenii știu de ce.

În click! Adelina Pestrițu face o dezvăluire INCENDIARĂ despre Halloween. Mai precis, că nu se identifică cu această sărbătoare. Normal, când arăți ca și cum n-ai avea nevoie de costum și toată lumea face mișto de tine…

De la b1.ro, ne scuzați și pe noi, aflăm că Marga nu se lasă până nu pune caloriferul pe stema României. Cică ar fi o invenție a unui inginer din Mediaș. Așa că, dacă vă schimbați caloriferele alea vechi de fontă, nu le aruncați, peste câțiva ani o să valoreze o avere!

Redacția
Redacția
"Academia Catavencu”. Umor Serios. Nu avem tabuuri, nici prejudecati. Criticam si carcotim

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare