În Germania, teroriștii sunt așa săraci că nici un Kalashnikov nu-și permit

de Spartakus , 19 iulie 2016
În Germania, teroriștii sunt așa săraci că nici un Kalashnikov nu-și permit

Dacă ne uităm la metodele folosite în ultimii ani de fanaticii islamiști pentru a-și obține cele 72 de fecioare din Rai doar cu buletinul vedem o diferență clară. În America, prin 2001, ei erau suficient de șmecheri ca să-și permită să atace cu avioanele și să dărâme zgârie-nori, Pentagoane, chestii de-astea. Odată ce-au trecut pârleazul, în Europa, au început să atace cu metroul, la Londra, și cu trenurile, la Madrid. Pe urmă, ei au început turneul de promovare prin Franța și Belgia la scară și mai modestă. Nu mai atacau nici cu avioanele, nici cu trenurile, nici cu metrourile, atacau per pedes sau, dacă aveau ceva cheag, cu camionul. Aseară au ajuns în Germania și, fiindcă aici teroriștii sunt mai săraci și nu-și pot permite nici măcar un avion din ăla de erbicizat porumbul, ba nici chiar un Kalashnikov la mâna a patra, au atacat cu toporul. Mai precis, un june afgan, din milionul de refugiați primit cu brațele deschise de Mama Merkel, a pus mâna pe topor și a început să împartă religia păcii la toată lumea, până-n fund la taxatoare.

Bine, acum sigur se vor găsi și pe la noi destui stângiști – adică gudurei care s-au săturat să dea din gură și au început să dea și din mână – gata să ne asigure că afganul care a urlat ieri la nemți prin tren, în timp ce-i căsăpea cu toporul ”Allahu Akhbar” nu era terorist. Că avusese, sărmanul vreo zi proastă, îl lăsase nevasta, nu-i sunase ceasul dimineața și ratase coada la ajutoare sociale, nu-i pusese colegul Haysam toate sosurile în șaormă și alte asemenea motive care să te aducă în stare să dai cu toporul în lume. Ba o să ne spună că și noi avem asemenea specimene care dau cu grație cu barda în populație, prin Vaslui, și nu le-a acuzat nimeni de terorism.

Probabil că avem, doar că pe un vasluian n-o să-l auzi urlând ”Alahu Akhbar”, ci cel mult ”Mniezeii mă-tii de muiere”, și nici n-o să-l vezi atacând la întâmplare oamenii dintr-un tren, ci doar pe cei care i-au făcut ceva – pe verișorul care i-a furat nevasta, pe nevasta care a băut singură alocația copiilor ori pe tatăl care a îndrăznit să-și toace toată pensia la păcănele.

Dacă această devalorizare a mijloacelor folosite de teroriști va continua, eu zic că putem sta liniștiți.  Pentru că, dacă nici măcar în Germania, ditamai țara industrializată, teroriștii nu se mai ajung cu banii, să-și cumpere și ei o grenadă, un Kalashnikov, o centură cu dinamită mai acatării, vă dați seama ce-o să fie în România, țară înapoiată, cu industrie ioc și economie canci? Cel mult o să vină teroristul cu o bâtă din Epoca de Piatră, dacă nu cumva o să ne atace prin mijloacele de transport în comun direct cu mâinile goale. Caz în care e perdant din start, fiindcă, dacă pune pensionărimea din troleu gheara pe el, nici nu-i mai trebuie fecioare de la Mahomet: pleacă în Rai deja fxxut.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Tache

  19 iulie 2016 16:02

  Domnule, vă contrazic! Vasluianul e drept ca n-o să zică "Allahu Akbar!", dar nici "Mniezeii mă-tii de muiere!" decît dacă s-o fi născut nu pe malul Bahluiului ci pe malul Oltului, Jiului sau Dîmboviței. O să-i zică "Crușea mă-tii di fimiei !". Asta, așa, ca să respectăm adevărul istoric al înjurăturilor neaoșe.În rest, ce să zic? Aveți dreptate. Nici teroriști ca lumea nu mai avem. Parcă-i vezi că or să vină după ce s-or uza pe aolo pe la nemți de-o să-i găsim la mîna a doua prin talcioc. Parcă-mi și imaginez anunțurile de pe OLX " Vînd sau dau la schimb terorist puțin uzat contra Aifon Șasă. Are toate piesele originale mai puțin centura cu exploziv pe care a lăsat-o la amanet în Jermania. Nu răspund la bip"

  raspunde comentariului
 • Mirela Klostermann

  19 iulie 2016 13:16

  Nu a fost vorba de nici un Topor,ci de un simplu cutit.Este o mare diferenta.Mai avem multe de invatat despre globalizarea asta ,care ,de fapt nu afecteaza Romania ...

  raspunde comentariului
 • Dorin Constantin

  19 iulie 2016 12:54

  Venise să aducă religia păcii, da' s-a-mpiedicat cămila, i-a rămas numai desaga cu politically correct.De aia sunt eu împotriva jocurilor de noroc pierzi centura cu explozibil la barbut, i când ai treabă, te faci de căcat.

  raspunde comentariului
+