În martie, Sorina Pintea ar putea fi legată, dar nu cu fir de mărțișor

de Laurenţiu Muşoiu , 02 martie 2020
În martie, Sorina Pintea ar putea fi legată, dar nu cu fir de mărțișor

De Mărțișor, președintele Klaus Iohannis s-a gândit să-i facă o surpriză preferatului său, liderul Partidului Național Liberal (PNL), Ludovic Orban.

Cum în România, în acest an, nu se mai poartă mărțișoarele, ci măștile sanitare, șeful statului s-a gândit să-i acopere și fața menestrelului său, în fața Parlamentului.

Deoarece toate măștile sanitare au fost cumpărate de populația care a luat cu asalt și rafturile supermarket-urilor, pentru a-și asigura stocul de provizii, în eventualitatea declanșării unei epidemii coronavirus, președintele Klaus Iohannis s-a văzut nevoit să se reorienteze.

În loc de mască sanitară, Klaus Iohannis a găsit o mască de Florin Cîțu, pentru a-i ascunde fața lui Ludovic Orban de voturile parlamentarilor.

Tradiția românească spune că, primăvara, dacă îți iese coșarul în drum, o să ai noroc.

Președintelui Klaus Iohannis nu i-a ieșit coșarul în drum, dar l-a întâlnit pe Florin Cîțu, negru de supărare, din cauza situației economiei românești, și speră să compenseze.

Mulți români practică reciclarea mărțișoarelor, de la un an la altul, chiar și cei care le comercializează.

Urmând acest exemplu de succes, și președintele Klaus Iohannis s-a gândit să recicleze miniștrii din Guvernul Ludovic Orban.

Șeful statului și cealaltă mână dreaptă a sa, vedeta de televiziune politică Rareș Bogdan, s-au speriat când Ludovic Orban a vrut să-i lege la mână, conform tradiției, cu un șnur alb-roșu.

Președintele Iohannis și Rareș Bogdan au crezut că Ludovic Orban a confundat, din nou, partidele sau că se renaște o alință cu PSD, după modelul USL.

Președintele Pro România, Victor Ponta, ar da orice să își lege formațiunea politică, de dimensiunile unui mărțișor, printr-un fir alb-roșu, cât mai gros și cât mai scurt, de Partidul Social Democrat (PSD).

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, l-a așteptat, și de 1 Martie, pe Victor Ponta, cu un buchet de trei tandafiri.

Tot de 1 Martie, procurorii Direcției Naționale Anticorupție au verificat biroul fostului ministru PSD al Sănătății Sorina Pintea, pentru a constata câte mărțișoare a primit mită.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • NEAGU MIRCEA

    11 martie 2020 13:54

    EU CRED CA , CORONAVIRUSUL , S-A LUAT , DE LA SELECTAREA SELECTIVA A DESEURILOR . LA NOI IN BLOC , SE SELECTEAZA SELECTIV DESEURILE , ASTFEL INCAT LA FIECARE ETAJ PE PALIER , DE LA TUBULATURA DE GUNOI , VINE UN MIROS DE GUNOI , PE HOL LA BLOC , LA FIECARE ETAJ , INCAT , EU AM SENZATIA DE VOMA ! DAR EU NU AM CORONAVIRUS , NUMAI CA EU NU POT SA SUPORT , MIROSUL DE GUNOI , CARE ESTE PE HOL , IN INTERIORUL BLOCULUI ! CREDETI CA CORONAVIRUSUL , V-A FI DOBINDIT DE MIROSUL DE GUNOI , CARE VINE DIN INTERIORUL BLOCULUI , DE PE HOL ? VINE MIROSUL DE GUNOI , DE LA TUBULATURA DE GUNOI , DE LA BLOC , DIN BUCURESTI .

    raspunde comentariului
+