HomeActualitateÎn Postul Mare, McDonald's te îngraşă româneşte: McMic şi...

În Postul Mare, McDonald’s te îngraşă româneşte: McMic şi McPorc

Am vrea să fie o glumă bună care ne-a venit în pauza de prânz, dar se pare că ne-au luat-o înainte cei din conducerea McDonalds România. Timp de o lună, românul adevărat poate să mănânce la McDonald’s la fel de bine ca în parcarea de tiruri de la Tâmboieşti.

Lanţul de fast-food începe din 1 mai campania „Săptămâni româneşti” şi va servi sandviciuri cu mici, cu porc şi hrean şi sălăţică de varză cu hrean. De parcă nu era suficient de halucinant, cum ar spune tabloidele noastre, sandviciul se va numi, cum altfel: McMic!

E mai scump totuşi ca în parcare. 4,5 lei pentru un McMic, iar pentru cei cu colesterol scăzut au şi varianta la 7,9 lei – DoubleMic.

Iar pentru toţi creştinii care îşi fac perfuzii săptămâna asta pentru că ţin post negru, McDonald’s le mai dă un motiv de salivat ca Ozana cea frumos curgătoare: McPorc-ul! Mai scump, că doar nu e de cal să îl găseşti pe toate drumurile, acest sandvici va costa 9,9 lei.

Dacă tot nu vă săturaţi, mai aveţi pe lângă o salată de varză cu hrean şi eventual, ca să vă domoliţi setea şi să vă măriţi numărul la blugi şi rochii, puteţi cumpăra şi un Shake Royal acum cu fructe de pădure, mango şi cine ştie ce alte cucute şi agrişe le mai vin în minte să pună în el.

 Exclusiv online

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare