HomeActualitateÎn retragerea de la granița cu Ucraina trupele Rusiei...

În retragerea de la granița cu Ucraina trupele Rusiei aplică marșul racului

Președintele Statelor Unite ale Americii (SUA), Joe Biden, asemeni multor altor lideri ai puterilor lumii, nu este convins că Federația Rusă chiar își retrage trupele de la granița cu Ucraina.

Informațiile venite de la CIA – pe care, ce-i drept, de la o vârstă, președintele american nu le mai poate lectura cu o viteză considerabilă – arată că Rusia este, în continuare, pregătită să invadeze Ucraina, în orice moment.

Problema este că americanii nu înțeleg stilul de retragere tradițional al trupelor ruse.

Trupele militare ruse care se află acum poziționate cu fața către granița cu Ucraina au primit ordin să efectueze o întoarcere la 180 de grade și să se retragă cu spatele.

În retragerea de la granița cu Ucraina, trupele Kremlinului aplică marșul racului.

Ministrul rus al apărării a dat însă asigurări că trupele sale se vor retrage treptat de la granița cu vecinul României, doar că procedura este puțin îngreunată de epuizarea rezervei de votcă, pe care militarii au avut-o la dispoziție în lungile zile de antrenament.

Ca efect al epuizării rezervei de votcă, au fost întâmpinate mici erori de manevră la retragerea trupelor.

Tancurile rusești s-au învârtit în cerc de mai multe ori și astfel a fost creată iluzia că trupele militare ale Moscovei, în realitate, nu se retrag de la granița cu Ucraina.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare