Incendiul de la Catedrala din Nantes, cauzat de un accident în timpul filmărilor de la noua serie din Game of Thrones!

de Eugen Cismasu , 19 iulie 2020

Europa e în stare de şoc după dezvăluirile din această dimineaţă, legate de incendiul care a distrus Catedrala Saint-Pierre et Saint-Paul din Nantes!

Potrivit recunoscutei publicaţii franceze Charlize Hedbo, focul care a aprins acoperişul monumentalului edificiu din orașul francez a fost cauzat, în timpul filmărilor la primele episoade ale noii serii din Game of Thrones, de un accident provocat de familia de dragoni, rămasă nesupravegheată de grăjdari în perioada unei pauze de cafea.

Jurnaliştii de la Charlize Hedbo au prezentat şi o captură video ce surprinde momentul în care progeniturile dragonilor lui Daenerys Targaryen au dat atacul, din plictiseală, asupra fastuosului monument multisecular din Nantes.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • NEAGU MIRCEA

    20 iulie 2020 22:26

    NU STIU DE LA CE A LUAT FOC ,INCENDIU , CA ESTE VORBA DE ACOPERIS , IAR LA ACOPERIS PROBABIL STRUCTURA DIN LEMN . , DE LA CABLURI , PRIZE NU A LUAT FOC , DEOARECE , CABLURILE SI PRIZELE SUNT PUSE PE PERETI DIN BETON , DAR PE TAVAN , SUNT SISTEMELE DE SIGURANTA , LA INCENDII , FUM . PUR SI SIMPLU , NU-MI D-AU SEAMA DE LA CE A LUAT FOC , ACOPERISUL .

    raspunde comentariului
+