HomeActualitateIncident aviatic la Cluj: motivul incredibil pentru care un...

Incident aviatic la Cluj: motivul incredibil pentru care un avion Tarom a decolat la câteva secunde după aterizare!

Un incident aviatic mai puțin obișnuit s-a petrecut în această dimineață, pe Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj Napoca. Un aparat de zbor al companiei Tarom a redecolat la doar câteva zeci de secunde după aterizare, revenind pe pista după ce a efectuat un survol al orașului.

Pasagerii cursei Tarom București – Cluj-Napoca spun că decizia echipajului i-a luat pe neașteptate și că misterul a fost lămurit de către însoțitorii de zbor abia când se pregăteau pentru a doua aterizare.

”Ne-au spus că pilotul avionului s-a simțit lezat de faptul că nu fusese aplaudat la aterizare și că a pus asta pe seama vreunei manevrei greșite. Început de weekend fiind, stewardezele ne-au informat că domnul căpitan dorește să ne ofere, drept cadou, o nouă aterizare, de data asta impecabilă. Vă dați seama că tot avionul a început să aplaude încă din momentul în care ne apropiam de pistă! Nu ne-am oprit din bătutu din palme nici pe terminal, la coborâre, de teamă să nu închidă ăia ușile și să ne mai dea o tură pe deasupra Clujului, până se declara comandantul satisfăcut de ropotele noastre”, a declarat Decebal Ferenczy, pasager în cursa Tarom București – Cluj-Napoca din această dimineață.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare