Incident la incinerarea lui Stănculescu: Iliescu, la un pas să fie reținut pentru că umbla deshumat!

de Spartakus , 23 iunie 2016
Incident la incinerarea lui Stănculescu: Iliescu, la un pas să fie reținut pentru că umbla deshumat!

Moartea generalului Victor Asatanie, pardon, Atanasie Stănculescu, a prilejuit un duios prilej de aduceri aminte pentru unii dintre participanții la Revoluție, inclusiv pentru Ion Iliescu și colonelul Dogaru. Cei doi au depănat amintiri din 1989, rememorându-i cu pioșenie pe criminalii dispăruți, precum Chițac sau Stănculescu și concluzionând că au mai rămas tot mai puțini agenți sovietici pe teritoriul patriei noastre.

A fost o incinerare foarte reușită, au precizat cei prezenți, care i-au urat generalului mason ”drum spre lumină”, deși știau foarte bine că, după această primă ardere, va urma în mod sigur, la câți timișoreni împușcați are pe conștiință Stănculescu, și arderea lui pe vecie, în iad. Din păcate, un incident nefericit a umbrit această ceremonie: în momentul în care Ion Iliescu a vrut să se îndrepte spre mașina care-l adusese, angajații crematoriului s-au pus în ușă, încercând să-l împiedice. Ei l-au amenințat că nu pleacă nicăieri așa, deshumat! ”Când l-am văzut, mi-am dat seama că încearcă să ne păcălească și să se tireze. Nu-l puteam însă să-l las să plece. Să lași un cadavru politic ca Iliescu să umble deshumat pe stradă e o crimă. Mai ales pe căldurile astea, s-ar fi putut produce o epidemie, ceva, îmbolnăvea și omora lumea. Nu-i de ajuns câți oameni au murit din cauza lui după 22 decembrie, vrem să mai moară și alții?”, ne-a declarat Flăcărel Burnaru, angajat al crematoriului.

Cu mare greutate, apropiații lui Iliescu au reușit să-i convingă pe cei de la crematoriu să-l lase pe acesta să plece, arătându-le că, deși nu are inimă, șandramaua stalinistă respiră încă. Un alt aspect controversat, legat de funeraliile lui Stănculescu a vizat presupusele casete în care el ar fi mărturisit adevărul despre Revoluție și execuția Ceaușeștilor. Iliescu a dezlegat misterul, afirmând că, deși casetele există, ele nu conțin nimic dubios: ”Sunt casete cu ABBA, cu Boney M, cu Bee Gees… din astea, muzică decadentă, imperialistă, pe care o mai ascultam și noi pe la petrecerile tovărășești, să vedem ce mai zice dușmanul de clasă. Iar pe una dintre casete ne-am înregistrat chiar eu, generalul Atanasie și Gorbaciov, când cântam beți imnul Uniunii Sovietice, la un party post-revoluționar”, ar fi afirmat fostul președinte. 

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Cristinel Popescu

  24 iunie 2016 13:04

  Fosila sovietica Ilici Iliescu, trebuie sa traiasca pana la finalizarea dosarelor mineriadelor si revolotiei. Iar daca cumva are de gand sa fuga, de asta data pe lumea cealalta, trebuie tinut in viata pe aparate pana la ispasirea totala a pedepsei. Daca s-ar putea chiar expus intr0un muzeu. Ala al crimelor comunismului si neocomunismului.

  raspunde comentariului
 • Visar Ion

  23 iunie 2016 20:19

  Dacă rușii ar fi aruncat în '89 o bombă atomică acum urmările ar fi trecut, în schimb teveportarea lui Ilici Iliescu se resimte și acum. Și vai, văzându-l în coșciug mă podidesc bășinile.

  raspunde comentariului
  • WaLL

   25 iunie 2016 14:08

   Și uite...așa...încet...încet...se strânge LAȚUL...Sperăm...cât mai repede...!....și...pentru toți, mai ales pentru cei actuali...Sper să mai apuc...să văd asta...sigur nepoții mei...!!!

   raspunde comentariului
 • gore

  23 iunie 2016 15:42

  un vierme comunist... dar știrea zilei e fabuloasă, DNA se mută lângă sediul PSD.

  raspunde comentariului
 • ilidia

  23 iunie 2016 9:23

  Erata. In primul rand se va citi "Victor Asatanei Stanculescu". Despre autor, proverbul "mai nimereste si gaina oarba bobul"...

  raspunde comentariului
+