HomeActualitateÎnmormântarea regelui Florin Cioabă - LIVE TEXT

Înmormântarea regelui Florin Cioabă – LIVE TEXT

17.00 Dorin Cioabă: vom dona  16 milioane de euro Bibliotecii Naționale. De toți să se tipărească „Omagiu lui Florin Cioabă”. Hai, gata, să-i fie marmura ușoară!

16.54 Roberta Anastase numără: La înmormântare participă cel puțin 5 milioane de romi!

15:25 Romii din galeria Stelei au acum doi regi și-un Reghe.

15:12 Biserica Ortodoxă Română a anunțat că Florin Cioabă va sanctificat: în calendarul ortodox va apărea o sărbătoare cu cruce neagră cu cristale Swarovski pentru Sfântul Mucenic Internațional Cioabă!

14:42 Traian Băsescu a anunțat că-l va decora post-mortem pe regele Cioabă cu Ordinul Național Steaua României în grad de Căldărar.

14:35 Crin Antonescu spumegă de furie că nu a putut fi prezent la înmormântarea secolului: „Dacă mă trezeam la timp, poate ajungeam și eu!”

14.28 PE SURSE. Înmormântarea lui Cioabă a costat mai mult decât Vlad Chiricheș.

13.59 Leul s-a autoproclamat Regele Internațional al Junglei!

13.51 Sicriul lui Cioabă este KING-SIZE!

13.48 Comunicat oficial NASA: Cavoul lui Cioabă se vede din spațiu.

13.45 Oficial de la Drumuri: azi s-au furat 2 km din cei 7 care despart Casa Regală de Cimitir. Vom face plângere penală!

13:33 Pentru a-și demonstra opulența, Casa Regală Cioabă l-a angajat pe Fuego, Artistul Poporului în Republica Moldova, ca bocitoare.

13:25 Ursus a anunțat că se rebrănduiește. De-acum se va numi „Dorin – regele internațional al berii”, cutiile vor fi de cupru și vor fi dotate cu șperaclu în loc de cheiță.

13:23 Cozmin Gușă: „Mă simt flatat că ambii regi ai țiganilor au gușă!”

13:21 Dacă Dorin și Daniel Cioabă au mai mulți copii, câți regi va avea următoarea generație de romi?

13:18 Oare ce culoare o avea sângele regal al familiei Cioabă?! Verde ca dolarul? Galben ca aurul? Ruginiu ca fierul vechi?

13:01 Salman Khan, iubitul indian al Iuliei Vântur, a declarat că este îndurerat de moartea regelui său preferat.

12:59 Din discursul regelui Dorin Cioabă, despre fratele său: „Împreună ne vom complecta”. Viitorul comunității rome sună agramat.

12.58 Gigi Becali a făcut cerere de eliberare pentru a putea fi prezent la înmormântarea lui Cioabă.

12.52 Lorin Fortuna, prezent la înmormântare: “N-am văzut în viața mea atâția balaurieni la un loc!”

12.51 Schismă în BOR: Teodosie Tomitanul negociază în acest moment pentru oficierea slujbei de încoronare.

12.48 PF Daniel a refuzat să oficieze încoronarea: “Nu mi s-a oferit un preț corect.”

12:36 Imperiul Contraatacă: Împăratul Iulian a declarat că nu va fi de acord cu existența a doi regi.

12:35 VC Tudor, la înmormântare: “E o nebunie ce se întâmplă aici, credeți-mă că știu despre ce vorbesc!”

12:33 Bercea Mondialu’: “La înmormântarea mea o să chem de două ori mai multă lume!”

12:13 În semn de omagiu pentru regele Cioabă, Mazăre s-a deghizat în cocalar. Numai că nimeni nu s-a prins.

12:10 Lăsând un moment gluma la o parte, când a murit Nicolae Gheorghe, un intelectual rom care a făcut ceva pentru comunitate și care a fost dizident anticomunist pe deasupra, n-a fost niciun Băsescu la mormânt și nicio televiziune n-a transmis în direct de la înmormântarea lui. Când un mafiot autointitulat rege dă ortu’ popii, facem șou frățîcă!

11:54 Dorin Cioabă va primi și titlurile de CEO al romilor, Vice-President of Corporate Affairs al romilor și Manager general al romilor.

11:41 Cetățenii orașului Sibiu care nu se uită la televizor nu înțeleg ce se întâmplă pe străzile din urbea lor. Majoritatea au impresia că iar montează Silviu Purcărete o piesă dubioasă de teatru de-ale lui.

11:35 Pe model nord-coreean, mai mulți romi care au avut nerușinarea să nu țină doliu vor fi aspru pedepsiți: vor fi obligați să asculte o zi întreagă muzică clasică și/sau să muncească.

11:29 Impresionat de gestul Regelui Carol I, care și-a făcut coroană din oțelul tunurilor de la Plevna, Dorin Cioabă a declarat că-și va crea o coroană din sigle de Mercedes topite.

11:25 Pe traseul cortegiului funerar toate capacele de canal au fost sudate.

11:22 Se pare că ambii copii ai lui Cioabă vor fi declarați regi. Nouă asta ne sună a război fratricid. Dacă intră-n joc și împăratul, președintele și directorul (da, există și asta) al romilor, să vedeți acolo „Hurzeala Tronurilor” cu săbii ninja!

11:13 Interpolul îi sfătuiește pe toți cetățenii europeni să se uite la înmormântare că poate își recunosc mașinile furate. Dacă vă recunoașteți autoturismul sunați la 1-800-CIOABA!

11:10 După ce a aflat că noua deviză a regelui romilor este „Fără învățătură nu se poate face nimic!”, Dorin Cioabă s-a înscris în clasa pregătitoare.

11:06 În semn de solidaritate, Ambasada Franceză i-a trimis familiei Cioabă un plic cu 300 de euro și un bilet de avion.

11:04 Pentru a asigura siguranța participanților la înmormântare, o tabără de români de lângă Sibiu a fost evacuată.

11:02 Emir Kusturica a anunțat că va regiza un film despre viața regelui romilor, cu Denzel Washington în rolul lui Cioabă.

10:48 De asemenea și echipa Top Gear s-a deplasat la fața locului pentru cele mai noi modele de mașini de lux, care nici măcar n-au apărut încă pe piața britanică.

10:45 Bear Grylls va face un episod din show-ul său de supraviețuire de la înmormântarea lui Cioabă. A declarat că e cea mai periculoasă emisiune pe care a filmat-o până acum.

10:41 Mari Boși din lumea întreagă au trimis scrisori de condoleanțe. Dorin Cioabă a angajat un profesor din Sibiu pentru a citi scrisorile.

10:40 În India a fost declarată zi de doliu. Nimeni nu se spală în Gange azi.

10:37 ULTIMĂ ORĂ! Adrian Minune va interpreta Candle in the Wind!

10:27 Se aude că mulți dintre cei care și-au anunțat prezența nu-și vor mai face apariția în semn de protest că Ben Affleck va fi noul Batman.

10:25 Rudele răposatului acuză preotul că a cerut prea mulți bani: „O țigănie!”

10:20 Ipoteză șoc la Antena 3: Cioabă a murit de băsism!

10:17 Surse din interiorul familie regale ne-au dezvăluit în exclusivitate că Lala Band va susține un recital în deschiderea fanfarei funerare. Alex Velea va fi amfitrionul evenimentul. Suntem sigur că acesta va fi la „înălțimea” evenimentului.

10:15 Bună dimineața și bine v-am găsit la înmormântarea secolului! La ora 11:00 va începe șou’ funerar al lui Florin Cioabă, cu discursuri patetice, car alegoric și chiar o încoronare. Adrian Păunescu și Ion Dolănescu să-și bage unghia-n gât!

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare