HomeActualitateInstitutele de sondaj din Statele Unite susțin că exit...

Institutele de sondaj din Statele Unite susțin că exit poll-urile lor au fost corecte, însă toată lumea a votat greșit!

După ce au calculat greșit rezultatele alegerilor în aproape toate modurile posibile, sociologii din Statele Unite insistă că sondajele lor au fost într-adevăr 100% corecte, cu excepția faptului că toți americanii au votat greșit.

„Ne susținem sondajul 100%”, a spus Marius Skinner, șeful Grupului pentru Studii Socio – Comportamentale Arrièregarde. "Metodologia și rezultatele noastre au fost pe deplin corecte, în plus sondeurii noștri de opinie sunt extrem de inteligenți. Doar că toți americanii proști pe care i-au chestionat au votat incorect, ca niște imbecili", a adăugat Marius Skinner.

"Suntem unanim de părere că sondajelor noastre li se datorează o scuză din partea poporului american", a mai spus Skinner, adăugând că întreg comportamentul publicului accesat ”a fost crud și criticabil”, având în vedere faptul că alegătorii au pus institutele de sondaj într-o lumină foarte proastă ”votând altfel decât analiștii noștri au indicat că va fi exprimat sufragiul” la prezidențialele americane.

Nancy Pelosi a împărtășit, de asemenea, indignarea față de poporul american pentru sfidarea sondajelor și a promis să introducă legislație care să impună alegătorilor să asculte recomandările institutelor specializate la următoarele alegeri.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare