HomeActualitateInstitutul de la Măgurele ascunde faptul că un asteroid...

Institutul de la Măgurele ascunde faptul că un asteroid gigant va lovi România?

O informaţie stranie a apărut zilele acestea în cele mai prestigioase ziare din lume. „Asteroidul Micu se ciocneşte de Terra” sau „Institutul de la Măgurele avertizează asupra unui potenţial impact cu un asteroid” sunt doar câteva dintre titlurile unor publicaţii de top din lume precum Libertatea, Click sau Cancan.

Ştirea nu a făcut înconjurul lumii pentru că din motive necunoscute a fost cenzurată. Interesant este faptul că diversele publicaţii citau o sursă de la Măgurele care avertiza că un asteroid numit „Micu” se va ciocni cu Pământul în perioada imediat următoare. Povestea spune că acest asteroid a fost descoperit încă din anul 1989 şi se îndreaptă cu o viteză uimitoare spre România.

Conform aceloraşi surse, există 30% şanse ca asteroidul Micu să lovească România, iar impactul ar avea loc undeva pe la sfârşitul lunii aprilie sau începutul lui mai.

Totuşi, şansele de 30% că impactul să aibă loc nu sunt chiar atât de mari. Se mai spune că presupusul asteroid este de dimensiunea Ţinutului Secuiesc, adică are o masă foarte mare, iar în urma unui impact cu România, cu siguranţă că sfârşitul s-ar produce. În acelaşi context, Institutul de la Măgurele păstrează tăcerea din motive de securitate.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare