HomeActualitateInventarierea lebedelor de pe Tamisa se va face cu...

Inventarierea lebedelor de pe Tamisa se va face cu personal rromânesc!

O ştire din Regatul Unit al Marii Britanii anunţă începerea inventarierii anuale a lebedelor de pe Tamisa, tradiţie durând de nouă secole şi desfăşurată sub patronajul Reginei. Rajiv Swanaputra, consilierul regal pentru protecţia lebedelor, a declarat: "Regina urmăreşte cu mare atenţie această procesiune şi doreşte să fie desfăşurată în condiţii de siguranţă pentru maiestuoasele păsări. Din păcate, bugetul redus al Casei Regale ne forţează să angajăm mână ieftină de lucru în acest an. S-a hotărât ca recensământul să se facă folosindu-se emigranţi romi din România, mai ieftin de atât nu putem găsi în nicio fostă colonie.

Avem informaţii că românii sunt mari iubitori de lebede, fiind puţine case în România fără tablouri şi carpete cu lebede plutind pe lac, printre nuferi. Anul trecut am întâmpinat ceva probleme, în sensul că un angajat originar din Namibia a mâncat câteva piese de inventar, cu tot cu fulgi. Ştim că românii respectivi nu cunosc asemenea practici, ei fiind consumatori doar ai unei specii aviare necunoscute pe la noi – numite "ciricliu", sau cam aşa ceva. Recomandarea utilizării de personal românesc ne-a venit de la prietenii noştri austrieci, iar noi avem încredere în seriozitatea germană care, exceptând bombardamentele lui Hitler şi golurile în porţile noastre, ne-a fost mereu rudă şi prietenă.

Ne surprinde însă că, deşi operaţiunea a început de două zile, deocamdată nu s-a înregistrat niciun exemplar. Să fi emigrat multe dintre lebedele noastre în ţări mult mai calde faţă de Uniunea Europeană?"

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare