Cum arată invitația primarului Nicolae Robu pentru Noua Dreaptă

de George Bonea , 07 februarie 2014
roibu

Timișoara candidează pentru postul de Capitală Culturală Europeană pentru anul 2021 așa că edilul Nicolae Robu s-a apucat să mobilizeze toți rectorii și președinții de partide din oraș pentru o colaborare fructuoasă, scopul fiind câștigarea competiției în detrimentului Clujului. Pe lista invitaților la mobilizare se află și formațiunea ONG-istică Noua Dreaptă, cunoscuți mai mult ca băieții ăia care se îmbracă în camuflaj de pădure între blocuri când îi atacă pe gay. Ce nu știe presa e că următoarea este invitația originală trimisă de Robu celor de la ND.

„Stimabili și mult apreciați noi drepteni,

Eu, primarul Timișoarei, vă invit și vă rog să vă alăturați luptei mele pentru a transforma Timișoara în Capitala Culturală a Europei în 2021. Împreună cu voi pot organiza mai multe marșuri și putem da un exemplu europenilor. Să vadă și ei ce-i aia cultură românească, nu?

Ce vă rog e să mă ajutați în organizarea mai multor proteste culturale împotriva homosexualilor, țiganilor, evreilor, ateilor, musulmanilor, pro-europenilor, pro-rușilor, iluminati, masonilor, monarhiștilor, păgânilor, feministelor, anti-tradiționaliștilor și-n mare oricine se opune valorilor pacifiste ale Noii Drepte. Totul cultural.

Să punem împreună o piatră de temelie în capul celor enumerați care se opun adevăratei chemări sfinte și dumnezeiești și poate împreună unim Basarabia de Timișoara.

Așa să ne ajute Dumnezeu și Căpitanul,

Amin!”

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+