HomeActualitateIslamistul dă cu bomba, ca să-i crească lui Trump...

Islamistul dă cu bomba, ca să-i crească lui Trump trompa

După ce un individ având cumul de funcții – nu era doar islamist și homofob, mai era, se pare, și țăcănit rău la cap – a intrat într-un club de gay din Orlando, Florida, să le cânte clienților ceva de inimă albastră la mitralieră, America este în stare de șoc. Mai puțin Donald Trump și ciracii săi, care-și freacă palmele de încântare. Din punctul lor de vedere, cele întâmplate sunt un rezultat win-win: incidentul a scăpat lumea de 50 de pederaști care evident că ard deja în cazanele lui Scaraoțchi, și a pus iar tunurile pe Islam. Ce putea Trump să-și dorească mai mult? Poate ca, eventual, atacatorul să mai facă și niște victime colaterale, printre imigranții ilegali mexicani care spălau vasele la club.

Tragedia care, la 15 ani de la ”nain-ilevăn” îndoliază iar America este, în momentul de față, mană curată pentru Trump. De altfel, dilimanul n-a ratat ocazia și a profitat din plin de măcel. În loc să-și exprime tristețea și solidaritatea, cum au făcut-o mai toți liderii lumii, inclusiv ăia care-i fxt, eufemistic vorbind, pe gay pe unde-i prind, gen Putin, el și-a început mesajul tranșant: ”Apreciez felicitările pentru faptul că am avut dreptate asupra terorismului islamic, dar nu de felicitări avem nevoie. Avem nevoie de duritate și vigilență. Trebuie să fim deștepți”. Asta cu deșteptăciunea e ușor de zis, dar greu de făcut – ba, pentru unii dintre votanții lui Trump, de-a dreptul imposibil.

Culmea este că tocmai asemenea tragedii l-ar putea aduce pe unul ca Trump la Casa Albă. Pentru că Trump este rezultatul unor astfel de tragedii. Dacă n-ar fi existat fundamentalism islamic și, mai ales, dacă n-ar fi existat reacția de domnișoare de pension a administrației Obama față de radicalismul musulman, Trump n-ar fi fost ales nici șef de scară de bloc în New York. Atentatul de la Orlando este, păstrând proporțiile, o incendiere a Reichstagului: adică exact ce avea nevoie Trump ca să bage pumnul în gură adversarilor și tuturor adepților ”păcii și prieteniei între popoare”, zicându-le: ”Ați văzut, băi, pussyficaților? Nu v-am zis io că ăștia cu cearșaf pe cap trebuie omorâți de mici?”. Încă două-trei atentate din astea și nici cel mai open-minded bizon american nu va mai vota cu democrații, ci va pune ștampila pe elefantul republican, convins că doar ăsta poate să-l scape de alde Abdul&frățiorii musulmani.

Faptul că FBI știa deja că zăbăucul terorist era fan Osama bin Laden, faptul că securiștii americani i-au și pus de două ori veioza-n ochi, în 2013 și în 2014, dar l-au eliberat pe urmă, nu face decât să dea apă la moară ciracilor lui Trump. ”Vedeți, zic ei, dacă era Trump președinte și nu fătălăul de Obama, afganul era demult deportat, să arunce-n aer capre, acolo, la el acasă, cât poftește”. Și cine poate să-i contrazică?

Prin 2004 Băsescu îi spunea lui Năstase ”Ce blestem pe țara asta, Adriane, ca după o revoluție anti-comunistă să fie nevoită să aleagă tot între doi comuniști”. În 2016, dacă ar avea suficiente cojones, așa cum pretinde, Trump ar trebui s-o ia la per tu pe doamna Clinton și să-i spună, în fața zecilor de milioane de telespectatori: ”Ce blestem pe țara asta, făi, Hilărico, să ajungă să aleagă între o fandosită habernaută și încornorată ca tine și un demagog ipocrit ca mine”. Așa că America n-are nicio șansă. Ori devine o dictatură în care, dacă stai nițeluș mai mult la soare și te bronzezi, poți să fii și stră-stră-stră-strănepotul lui Lincoln, că tot te bagă CIA la cală și te trimite-n Pakistan, zicând că ești cioripanez musulman, ori ajunge o anarhie mai pizdificată decât Europa, în care fundamentaliștii musulmani vor intra ca-n brânză, aruncând în aer Statuia Libertății la micul-dejun, Capitoliul la prânz și Pentagonul la cină. Văzând o asemenea tragedie americană, cum să nu-ți șoptești în barbă: ”Unde ești tu, Reagan, Doamne, ca punând mâna pe ei să-i împarți în două cete: în tâmpiți și în mișei. Și în două cercuri large cu de-a sila să-i aduni, să dai foc la Casa Albă, că e casă de nebuni!”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare