HomeActualitateJoacă și tu cel mai la modă Board Game:...

Joacă și tu cel mai la modă Board Game: LOBOTOMY!

Lobotomy este cel mai nou board game de pe piață și este apreciat de toți tinerii care doresc să ajungă moguli TV. Abordarea realistă și originală, dar și complexitatea jocului, îi face pe mulți români să-și piardă zile întregi luptând pentru posturile TV dorite.

Regulamentul este foarte simplu:

–  Toți participanții își aleg un nume de colaborare: Felix, Virgil, Constantin, Magheru etc.

–  Se pornește televizorul.

–  După ce-și dau în cap cu dosare, cel ce rezistă mai mult dă primul cu zarul. Dacă ajunge în dreptul unui post TV și dorește să-l aibă, trebuie să urmărească toate emisiunile/serialele ori aparițiile vedetei din dreptul siglei. Ori, în cazul Speranța TV, să se roage, iar la posturile muzicale să dea dedicații.

–  „Imită-l pe Bendeac!”, „Spune ceva amuzant zis de Măruță!”, „Mircea Badea e un…?”, „Gigi?”, „Cu cine-i rudă Văru Săndel?” și „Cine va transmite a II-a venire a lui Iisus?” sunt porunci/întrebări la care fiecare jucător trebuie să răspundă, ori să le îndeplinească dacă vrea să meargă mai departe.

–  Dacă pici pe postul Kanal D, ești pedepsit să-l urmărești pentru 48 de ore.

–  Poți cumpăra pițipoance și cocalari pe care să-i folosești în posturile tale.

–  Pentru a câștiga telespectatori, dacă pici pe semnul „?”, trebuie să răspunzi la întrebări despre vedete ori despre rudele vedetelor.

Câștigă mogulul cu cele mai multe posturi și cei mai lobotomizați telespectatori.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare