Jocurile-s de vină: mai mulți funcționari de la ANAF au început să urle ”Allah Akbar” pe când jucau Solitaire!

de Spartakus , 25 iulie 2016
Jocurile-s de vină: mai mulți funcționari de la ANAF au început să urle ”Allah Akbar” pe când jucau Solitaire!

Deprimarea subită a tânărului iranian din Munchen, care a tras cu mitraliera în mall fiindcă nu era mulțumit de prețurile la înghețata Sundae și la dublu cheeseburgerul halal, a fost pusă de poliție pe seama faptului că acestuia îi plăceau foarte mult jocurile pe calculator. Deși mulți xenofobi, naționaliști și rasiști au luat în derâdere ipoteza lansată de autoritățile germane, se pare totuși că aceasta se confirmă. Cu alte cuvinte, refugiații care au luat-o razna în ultimele zile ar fi, de fapt, niște inocenți imaculați, iar de vină pentru ”radicalizarea” lor sunt doar capitaliștii occidentali, cu jocurile lor afurisite, care tâmpesc la cap bieții musulmani.

Că așa stau lucrurile o dovedește și întâmplarea petrecută azi-dimineață la un sediu ANAF dintr-un oraș românesc. În timp ce contribuabilii stăteau la coadă pentru a-și plăti taxele și impozitele, ei au putut auzi, în liniștea sălii, strigându-se niște cuvinte care semănau foarte mult cu ”Allah akbar!”. Oamenii nu s-au speriat, gândindu-se că sigur e vreo glumă a cuiva care vrea să împrăștie coada, ca să ajungă el mai repede în față, dar, de la un alt ghișeu, strigătul s-a repetat, fenomenul durând zeci de minute, după afirmațiile martorilor.

”Eram doar al treizecilea la coadă, ne-a declarat domnul Dorel Lefterescu, așa că am auzit foarte clar strigătele. Ele veneau de la ghișeul 12, din fața mea. Când am ajuns la ghișeu, nu am mai auzit nimic, dar noroc că doamna casieră m-a trimis la ghișeul 14 și am auzit și acolo pe cineva țipând ”Allah akbar!”. Și tot așa, de la ghișeul 14 la 7, pe urmă iar la 12, pentru o ștampilă și înapoi la 14. Într-un final, mi-am dat seama că absolut toți funcționarii jucau Solitaire și astfel se explică de ce deveniseră atât de radicalizați. Au avut dreptate nemții, jocurile astea de calculator te tâmpesc”.

Solicitați să expună o părere, reprezentanții locali ai Fiscului au refuzat să comenteze, susținând însă că e vorba de o alarmă falsă: ”Angajații noștri fac pauze foarte dese și atunci se invită unii pe alții, zicând ”Hai la bar!” ”Hai la bar”, din zece în zece minute. Așa, ziua de muncă trece foarte ușor. Probabil că asta au auzit respectivii clienți și s-au speriat degeaba, crezând că au auzit altceva. Recunoaștem, mulți dintre funcționarii noștri sunt de-a dreptul teroriști, mai ales când te plimbă pe la ghișee zile întregi, dar ei nu omoară oameni, doar îi enervează”.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+