John Cena a rupt cu bătaia în ring un musulman uigur, pentru a se scuza în fața președintelui chinez

de Eugen Cismasu , 04 iunie 2021

John Cena a făcut o greșeală teribilă într-o recentă apariție promoțională pentru Fast & Furious 9, referindu-se la Taiwan ca țară. Cena a insultat tiranii Partidului Comunist Chinez, care au cerut imediat producătorilor filmului să li se prezinte scuze, dacă vor să mai pupe proiecții prin cinematografele din Beijing. Într-un efort de a compensa lipsa sa de tact, Cena a rupt cu bătaia un musulman uigur, într-un videoclip de scuze special înregistrat.

Îmi pare foarte rău că am insultat glorioasa Republică Populară Chineză”, a spus Cena într-o mandarină stricată, în preambulul filmării. „Vrem să putem să ne prezentăm filmul în minunata voastră țară liberă și să câștigăm o grămadă de bani, ceea ce este mult mai important decât principiile libertății pe care mă prefac că le iubesc!", a mai adăugat artistul, după care și-a scuipat în palmă, a urlat ”Campionii suntem noi!” și i-a frecat câteva capace ca pe Târgu Ocna unui nefericit prizonier politic uigur, special ”instalat” pe ringul de wrestling pentru a-l face fericit pe liderul de la Beijing, Xi Jinping.

Președintele chinez Xi a mulțumit lui Cena pentru scuzele sale din inimă și a declarat că va lua în considerare permisiunea difuzârii filmului în China doar dacă producătorii vor trimite un alt videoclip cu John Cena cântând imnul național chinez și arzând un steag american pe peluza din fața Casei Albe.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • Christina Schulz

    23 februarie 2022 21:06

    Când l-am găsit pe Dr.Ogaga, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr.Ogaga prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce și-a dorit, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ogaga, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr.Ogaga oricui are nevoie de ajutor. E-mail ogagakuntagmail.com1 Vrăji de dragoste2 Vrăji de dragoste pierdută3 Vrăji de divorț4 Vrăji de căsătorie5 Vraja de legare.6 Vrăji de despărțire7 Alungați un Iubit trecut8. Vrei să fii promovat în biroul tău Vraja de loterie9 vrei să-ți mulțumești iubitulContactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată ogagakuntagmail.com

    raspunde comentariului
+