HomeActualitateJurnalist Antena 3: „Am comandat sarmale pentru că nu...

Jurnalist Antena 3: „Am comandat sarmale pentru că nu voiam ca dl Voiculescu să mănânce iar fasole!”

Un scandal monstru s-a declanşat ieri la Primăria Sectorului 2, după ce s-a aflat că se atentează la buna desfăşurare a sărbătorilor de Ziua Naţională. Potrivit tradiţiei, primarul Onţanu urma să umple maţul şoşonarilor care l-au votat cu o sută de mii de bucăţi de sarmale, şi de aceea în restaurantele din sector se muncea la loc continuu la tocatul, rulatul şi îndesatul sarmalelor.

Această laborioasă activitate, pusă în slujba cetăţeanului cu colesterolul şi impozitul mărite, a fost sabotată, la un moment dat, de un individ care a sunat la mai multe localuri, dându-se drept consilier al primarului şi comandând oale întregi cu sarmale. Investigaţiile efectuate ulterior au demonstrat că individul nu era angajat la primărie, ci la brutărie, pardon, la Antena 3 am vrut să zic.

Până în prezent nu avem o reacţie oficială, vizavi de acest incident, în schimb surse din cadrul Antenei 3 au precizat că iniţiativa jurnalistului n-a fost o farsă, gen „Mirela bugetara”, ci a pornit din disperare.

„De când a venit USL la putere, ar fi declarat jurnalistul, nu există sărbătoare, aniversare, comemorare, paranghelie să nu se împartă fasole cu ciolan… Nu zic, iniţiativa asta e bună, când are loc într-un spaţiu deschis, dar puneţi-vă în locul nostru, a celor care lucrăm în studiourile Antenei 3: de dimineaţa şi până seara avem invitaţi doar membri de vază ai USL, care fie au venit de la paradă, unde au mâncat, alături de alegători, fasole cu ciolan, fie tocmai au trecut pe la bufetul Antenelor, unde de Ziua Naţională se găseşte, normal, tot fasole şi ciolan… Dacă mai apare şi domnul Voiculescu, suntem terminaţi! Lui îi place mult ciolanul, chiar şi cu fasole şi vă daţi seama ce trebuie să îndurăm.

Iar greul cade, ca de obicei, pe noi, ăştia micii, fiindcă vedetele postului, Badea, Gâdea, Ciuvică reuşesc, de fiecare dată, să se sustragă şi nici nu calcă pe aici: Badea pretinde că e vegetarian, Gâdea se plânge că religia îi interzice până şi să miroasă ciolanul, iar Ciuvică spune că Băsescu e un porc şi prin urmare nu se poate atinge nici el de ciolan, că ar însemna să se atingă de Băsescu. Îi rog pe colegii să nu mă condamne, ci să înţeleagă că am făcut tot posibilul să împiedic dispariţia acestei frumoase meserii de jurnalist, care la Antena 3 riscă să moară sufocată!”.

Exclusiv online

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare