HomeActualitateJurnalul deţinutului Adrian Năstase (2)

Jurnalul deţinutului Adrian Năstase (2)

06:00 Deşteptarea, jurnalule impertinent! Să ştii că azi-noapte, în timp ce tu dormeai, te-am răsfoit fără ştirea ta şi am descoperit în tine pagini întregi copiate cuvânt cu cuvânt după jurnalul lui Ponta. Cum adică nu-i adevărat?! Dă-mi voie să citez: „Azi am făcut din nou sex în grup cu Crin şi panarama aia de Constituţia”. Am încheiat citatul. Deci când vreodată am făcut eu sex cu o femeie, în general, şi pe care s-o cheme Constituţia, în special? Pe Crin lasă-l în afara discuţiei, nu e treaba ta….

08:30 E, hai, nu mai plânge, jurnalule. Gata, mi-a trecut supărarea. În fond, eşti singurul coleg de celulă care nu vrea să profite de mine. Timidule!

10:45 Poate sună ciudat, dar m-am obişnuit aici, la Rahova, şi chiar a început să-mi placă. Oamenii se poartă drăguţ cu mine, mă întreabă mereu dacă la prânz vreau pilaf sau fasole, mă întreabă, amabili, dacă mai am şi alte mătuşi care să-i înfieze, fac glume cinegetice simpatice cu ratări la mustaţă sau, mă rog, la grumaz şi sunt atât de grijulii să nu mă auto-rănesc, că nu mă lasă singur nici la duş.

12:00-16:00 Căldura este insuportabilă aici, la răcoare. Ca să rezist, am dat poruncă să mi se aducă un hibernal de Bruegel cel Bătrân. Aveam ceva prin debara, cred. Of course, original.

19:50-21:50 Am observat că toate televizoarele de la Rahova stau pe Antena 3. Cred că e o chestie psihologică. Adică, pe bune, după ce zbiară la tine Dana Grecu, gardianul ăla cu pulan începe să pară prietenos, ba chiar un pic fătălău. Cred că d-aia îmi place mie de el. Mă rog, printre alţii.

22:00 Stingerea! Nu ştiu a cui e mâna asta care mă pipăie pe şolduri şi ce caută ea la mine în pat, dar, cu siguranţă, fiind mâna stângă, aparţine unui partener de ideologie socialistă, de stânga. Oare să mă prefac în continuare că dorm sau să-l fac să înţeleagă că sunt şi eu interesat de o dezbatere? Dezbatere fără zbatere.

24:00 Doamne, Dumnezeule, îţi mulţumesc că m-ai făcut frumos şi deştept şi mă iubesc toţi oamenii ca mai devreme!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare