Kamala, despre golanii lui Trump: Sunt agenți de infectare Covid! BLM purta mască și dezinfecta pe unde trecea cu benzină și foc deschis!

de Eugen Cismasu , 10 ianuarie 2021

După luni de proteste ale Antifa și ale Black Lives Matter, susținute de mass-media și de oficialii democrați din SUA, protestul public este din nou un lucru rău în America. Schimbarea poziției oficiale a Cteleviziunilor mainstream vine la scurt timp după ce mii de patrioți au luat cu asalt Capitoliul SUA, ulterior contestatei inițieri a procedurii de confirmare a votului prezidențial din decembrie.

Protestele sunt de astăzi rasiste, inacceptabile și un adevărat pericol la adresa sănătății publice”, a decretat preșe.., pardon, vicepreședintele Statelor Unite, Kamala Haris, explicând și motivul declarației: „știm cu toții că protestatarii BLM erau imuni la coronavirus, purtau măști negre pentru a proteja populația și dezinfectau toate locurile prin care treceau cu benzină și foc deschis. Demonstranții ăștia pro-Trump sunt, însă, toți, plini de Covid!”.

În corpore, membrii Congresului american au pledat pentru ca protestatarii de la Capitoliul SUA să respecte statul de drept, astfel încât politicienii să poată reveni în liniște la încălcarea statului de drept.

Suntem o națiune guvernată de legi”, a spus senatorul Tom Cotton. „Acest protest trebuie să se încheie acum, astfel încât noi, cei aleși legal, să putem reveni la certificarea unui vot prezidențial ilegal!”

Și Președintele Camerei, Nancy Pelosi, care a fost găsită în barul Capitoliului, după ce protestatarii i-au intrat în birou și-au golit dulapul de băuturi alcoolice, a cerut tuturor să înceteze încălcarea legii, astfel încât Congresul să se poată ocupa legitim de această operațiune: „Nu știați că singurele persoane cărora li se permite să încalce legea sunt oficialii guvernamentali ca mine?”.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • ABIA ASTEPT SA MA DUC LA PALM BEACH SA JOC GOLF !

  19 ianuarie 2021 18:39

  ABIA ASTEPT SA MA DUC PE 20 IANUARIE 2021 , LA PALM BEACH SA JOC GOLF , LA 22 DE GRADE CELSIUS ! LA HOTEL TRUMP DIN NEW YORK IL LAS CA DIRECTOR PE BIZONUL DE LA CAPITOLIU , CA SE PRICEPE SA SCRIE , CERERI DE MANA ! SI E BUN CA PORTAR LA USA DE LA INTRARE IN HOTEL .

  raspunde comentariului
 • unoarecare

  13 ianuarie 2021 23:44
 • TIC-TAC , CETATENI ! STATI LINISTITI , NU VA INGHESUITI !

  11 ianuarie 2021 21:22

  TIC-TAC , CETATENI ! STATI LINISTITI , NU VA INGHESUITI LA DISCURSURI ! ASTEPTATI DISCURSUL !

  raspunde comentariului
 • PROTESTEZ ! MI-AU INCHIS INTERNETUL ! MA MUT PE TIC-TAC , CA ACOLO SUNT 1 MILIARD DE UTILIZATORI SI ARE SI 5 G SI MICROCIPURI SI ADN !

  11 ianuarie 2021 20:53

  PROTESTEZ ! CA MI-AU INCHIS INTERNETUL , CAND AM VRUT SA RECIT SI EU O SCRISOARE ! MA MUT PE TIC-TAC , CA ACOLO SUNT 1 MILIARD DE UTILIZATORI PE INTERNET SI AU SI 5 G SI MICROCIPURI SI ADN , SI ANTIVIRUS , ASA SA VA AJUTE AL DE SUS ! ASA SA VA AJUTE VIITORUL CEL DE SUS !

  raspunde comentariului
+