HomeActualitateLa anul nu mai sărbătorim Revelionul, ci Ramadanul

La anul nu mai sărbătorim Revelionul, ci Ramadanul

Bucuroși nevoie mare că de Revelionul ăsta au avut, în sfârșit, prilejul să audă pocnete și bubuituri, fără să fie nevoiți să se detoneze ei pentru asta, niște sute de ”refugiați” din Koln au simțit brusc o strașnică poftă de viață. Și, fiindcă tot le trecuse orice chef să se mai arunce în aer și să ajungă la alea 72 de virgine, s-au mulțumit cu ce-au găsit prin zonă. E drept că nemțoaicele, în general, nu sunt un ideal de frumusețe nici măcar pentru niște domni care toată viața au avut de-a face doar cu capre, dar la câtă băutură turnaseră în prealabil în ei ”dreptcredincioșii”, n-a mai contat. Indivizii și-au făcut mendrele cu cine-au nimerit, poate chiar cu unele doamne sau domnișoare care în vară le gătiseră ștrudele și-i întâmpinaseră cu aplauze și ovații în loc să le pună placa aia metalică cu ”Arbeit macht frei”.

Așa că băieții ăștia veseli, neavând de unde să știe că munca te eliberează, și-au eliberat hormonii pe nevestele, surorile și fiicele gazdelor care i-au primit cu brațele deschise în ultimii ani. Pentru nemți, șocul a fost total: oare nu le promisese frau Merkel că n-o să primească în Germania decât doctori, ingineri și profesori, lăsându-le românilor și bulgarilor gloata mahomedană iubitoare de capre? Da, de promis a promis și cred că s-a și ținut de cuvânt, dar poți să știi cum reacționează medicul sau savantul la băutură?

Faptul că într-un oraș european, în secolul 21, au loc în stradă zeci de hărțuiri și violuri e în sine un lucru grav. Dar la fel de gravă e tăcerea presei mondiale. Cum se face că grozăviile de la Koln au fost comise în prima noapte a anului și principalele canale mediatice au relatat despre ele abia după patru zile? Nici sovieticii, la Cernobîl, n-au fost atât de ”șovăielnici”. De ce a tăcut presa atâtea zile, când se știa clar ce se întâmplase acolo? A existat vreun ordin de sus ca să se mușamalizeze cazul și, fiindcă adevărul n-a putut fi înăbușit, ziarele au fost nevoite, în cele din urmă, să relateze cele întâmplate? Că presa a pus batista pe țambal în privința ”bieților refugiați” e neîndoielnic, deoarece anul trecut au existat, în Germania și aiurea, zeci de manifestații anti-imigranți musulmani despre care televiziunile n-au zis nici pâs, fiind prea ocupate să ne fluture prin față ”drama” junilor musclați și cu iPhone 5 la ureche ce invadaseră Europa.

Acum, cu fiecare zi ce trece ies la iveală noi și noi mărturii, atestând că atacuri cu tentă sexuală au avut loc, de Revelion, și la Hamburg, și la Stuttgart și în alte orașe germane, dar magnații de presă n-au considerat că sunt știri demne de a fi difuzate. Și, dacă pe magnați îi mai poți înțelege, că sunt oameni sensibili, adepți ai multiculturalizării și iubitori ai civilizației islamice cu dinamită legată la piept, cum să înțelegi lipsa de implicare a poliției? Când în gara din Koln se strângeau mii de tineri arăbeți beți, polițiștii germani unde erau? Împodobeau bradul? Cântau ”Stille Nacht” sub el? Desfăceau cadourile? Că dacă mergi în Germania sau în orice țară occidentală și începi să strigi pe stradă ”Afară cu teroriștii!” sau ”Islamiștii acasă!”, vin sticleții și te înhață în secunda doi, ba-ți mai dau și o mamă de bătaie pentru incitare la ură de rasă.

Ce s-a întâmplat în toamnă în Franța, ce s-a întâmplat de Revelion în Germania, e doar începutul. Pregătiți-vă să fiți aruncați în aer, buzunăriți, tâlhăriți și violați, pentru că asta vă așteaptă. Și singura consolare pe care o puteți avea ar fi că la anul, pe vremea asta, când nu vom mai sărbători Revelionul, ci Ramadanul, junii arăbeți vor fi atât de beți și de dezamăgiți că s-au terminat virginele lui Mahomed încât vor ajunge s-o ia la pipăit până și pe băbăciunea de Merkel.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare