HomeActualitateLa Eurovision, reprezentanta României va purta o rochie marca...

La Eurovision, reprezentanta României va purta o rochie marca „Cătălin Botezatu”!

Văzând ei că dacă trimit la Eurovision femei cu glas de femeie și bărbați cu glas de bărbat nu reușesc mare scofală, românii au decis acum să trimită un domn cu voce de domnișoară: Cezar Ouatu. De fapt, au mai încercat o dată figura, cu Trăistariu, dar ăla a cântat la habotnicii de greci, care n-au nicio apreciere pentru junii cu voce de jună, pe când Ouatu va presta în Scandinavia, raiul contratenorilor, deci succesul este garantat.

Asta cu atât mai mult cu cât umblă zvonul că superba noastră reprezentantă va purta o creație vestimentară marca „Cătălin Botezatu”, mai precis o rochie amplă, cu volane și decolteu larg, menit să-i pună în valoare părul de pe piept. „Rochia este extraordinară, o rochie similară n-a purtat decât Angelina Jolie, la nuntă. Dacă se și bărbierește în ziua finalei, Cezar are mari șanse să urce pe podium”, a declarat un critic de modă. De asemenea, și în domeniul coregrafic românii vor veni, la Stockholm, cu o inovație remarcabilă. Pentru a o ajuta pe contratenorul Ouatu – pe care, am văzut cu toții, a cam părăsit-o vocea pe final – pe scena de la Malmö va fi montată o instalație supersofisticată, un fel de menghină electronică, menită să-i permită solistei să ia mai bine acutele.

Mai mult decât atât, interpreta se va bucura, ca niciodată un alt cântăreț român la Eurovision, de un lobby extraordinar. Andrea Bocelli a declarat deja că n-a văzut în viața lui o solistă mai valoroasă, iar Angela Gheorghiu s-a declarat invidioasă că Ouatu a spart, la viața sa, mai multe pahare cu vocea decât a spart ea, soprană consacrată! Nu trebuie neglijată nici campania de presă pe care Antena 3 o va declanșa în sprijinul simpaticei cântărețe cu barbă à la George Michael.

Cu două săptămâni înainte de finală, Gâdea va aduce dovezi certe că la Stockholm se pregătește o înscenare băsistă, menită să o nedreptățească pe Ouatu, înscenare organizată la instigarea lui Robert Turcescu, gelos că n-a fost el alesul. Ciuvică și Ciutacu vor lansa un apel către lichelele din întreaga Europă, să voteze „valoarea” și să nu se lase păcălite de nonvalorile imperialiste, șovine și revanșarde promovate de prietenii lui Băsescu.

Mirci Badea le va promite suedezelor că, dacă se abțin să voteze pentru Norvegia, Islanda, Danemarca, se va dezbrăca la webcam pentru ele și-și va vârî și trei pene în fund. În caz contrar însă, va fi prăpăd: le va rupe capul și le va sparge mufarina tuturor nordicilor care se votează între ei. „Dacă-i prind pe giumbicșii ăia blonzălăi că umblă iarăși cu fofârlica și-și împart punctele, fac iureș, să moară Bibi! Păi ăștia n-au auzit că io-s mai periculos decât bomba atomică nord-coreeană? Ori se abțin de la vot, ori vin și dau cu pumnul de-i zăpăcesc! Haos fac acolo, iarnă nucleară, piatră pe piatră nu rămâne! Groapa lui Ouatu o să scrie pe ei!”

 Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare