La fetele care şi-au pus sub pernă busuioc agreat de BOR a venit Moşu’ a doua oară!

de Spartakus , 06 ianuarie 2015
La fetele care şi-au pus sub pernă busuioc agreat de BOR a venit Moşu’ a doua oară!

Deşi mulţi oameni, după ce au văzut arestările DNA din ultima vreme, şi-au cam pierdut credinţa în miracolele îmbogăţirii peste noapte, există totuşi unele persoane norocoase, pentru care se mai întâmplă asemenea minuni. Astfel, fetele care şi-au pus sub pernă busuioc agreat şi recomandat ca făcător de minuni de către BOR au trăit astăzi un miracol: la ele, Moşu’ a venit a doua oară.

Noua prietenă a lui Irinel Columbeanu, de pildă, s-a pomenit, la prima oră a dimineţii, cu Moş Iri făcându-i cadou un Bentley nou-nouţ. Nici prietena lui Ion Ţiriac nu ar fi fost mai defavorizată, ea primind, de Bobotează, un elicopter la fel de nou, cu care să se simtă bine, pentru că pe Moş Ţiri l-au cam lăsat elicele. Însă Oana Lis a fost cea mai fericită dintre toate: după ce Moş Lis i-a dăruit, de dimineaţă, un apartamenţel cu patru camere şi piscină, în jurul prânzului el a uitat cu totul de cadou şi a promis că mâine îi va lua şi o vilă cu saună şi maseur personal.

Nu la fel de bucuroasă a fost Adriana Bahmuţean, care, deşi şi-a pus sub pernă busuioc de firmă, personalizat şi pus într-o punguţă sfinţită cu iniţialele AB, n-a mai primit din partea Moşului ei nici măcar două perechi de palme, ca în fiecare an.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • Rottendame

    08 ianuarie 2015 15:08

    Păi dacă a venit mou' de două ori, peste vreo nouă luni sperăm să vină i moaa de la... DNA.

    raspunde comentariului
+