HomeActualitateLa invitaţia lui Mazăre, Voiculescu şi-a luat viza judiciară...

La invitaţia lui Mazăre, Voiculescu şi-a luat viza judiciară la Mamaia

Dan Voiculescu şi-a manifestat public nemulţumirea faţă de măsura controlului judiciar datorită căreia e obligat să se prezinte zilnic la Poliţie: "Deşi nu am afaceri şi firme care să îmi aparţină, timpul îmi este ocupat cu probleme mult mai importante decât supravegherea mea de către Băsescu; sunt principalul consultant al iniţiativelor economice ale fiicei mele, al căror rezultat este crearea de locuri de muncă pentru popor, nu desfiinţarea lor – cum au făcut Băsescu şi Boc. Am vrut să-i trimit pe Gâdea şi Badea, alternativ, în locul meu şi nu mi s-a acceptat propunerea. Vă daţi seama câte vizite la Poliţie o să mai fac până la amnistiere? S-au săturat şi oamenii ăia de mine ca de dracu' cel negru!"

Problema a fost rezolvată în acest weekend de Radu Mazăre; edilul l-a invitat pe nea Dan la spectacolul din Mamaia în care el e tare cum a fost Ştefan cel Mare, fiind deghizat în respectivul personaj istoric. Dl. Voiculescu şi-a primit astfel viza de la sectoristele mamaiote, selectate personal de domnitorul constănţean din rezerva specială de cadre a Poliţiei Judeţene. Deşi nu avea la el limbile pricepute ale lui Gâdea, Badea şi Ciuvică, Profesorul s-a declarat satisfăcut de iniţiativă:

"Chiar dacă, atunci când dl. Mazăre nu era aliatul nostru, eu l-am pus pe Sorin Ovidiu Bălan să-l scoată traficant, ucigaş şi mafiot, disensiunile dintre noi au dispărut. I-am şi dat un miliard vechi la proces, iar pe atunci erau bani, nu glumă. Sper că Justiţia va ieşi de sub comanda lui Băsescu şi eu cu dl. Mazăre nu ne vom întâlni data viitoare la Jilava. Măi păsărică, tu de unde eşti, de la B1 TV? Nu vrei să-ţi facă Mihăiţă o respiraţie gură la gură? Are ăla nişte buze, de n-o să-ţi mai placă reanimarea pe care v-o face vouă Băsescu, falimentarilor!"

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare