HomeActualitateLăturile lui Sebastian Guiță în contra statului de drept

Lăturile lui Sebastian Guiță în contra statului de drept

Și de-abia plecă golanul. Ce mai vaiet, ce mai zbucium! Minunatele versuri ale Poetului Nepereche descriu perfect situația de perturbare majoră creată pe scena noastră politică tip balamuc după ce fostul deputat SRI Sebastian Guiță a dispărut ca măgarul în ceață de sub nasul poterii și, din bârlogul său nedetectat încă, a început să lanseze mesaje video în contra statului de drept.

Până și jurnalistul de bibliotecă, maistrul Ion Tristoiu, a lăsat dracului cercetarea istoriei moderne și, îmbrăcând cămașa lui de reporter roasă de molii, s-a apucat să cerceteze critic și analitic mesajele lui Guiță și dedesubturile lor puturoase. Crapă analiștii de plăcere mestecând ipoteze și împletind la conexiuni bazate pe vorbele lui Guiță! Parchetul General a anunțat că a deschis o anchetă in rem și ca va aduce la audieri câțiva granguri pomeniți în epistolele securistului fugar iar președintele nea Traian Băsescu a sărit și el cu mici adăugiri după ce mangafaua de la Asesoft a eliberat în eter o înregistrare audio comisă pe șest în biroul ovalizat de la Cotroceni.

Dar ce avem noi aici? Ce anume a pus pe jar clasa politică și mafia judiciară din Parchete și instanțele judecătorești? De ce s-a îngălbenit Codruța și de ce Coldea șade pe burtă, fără replică, în subsolurile bine anti(si)fonate de la mânăstirea Secu? Pe scurt, în calitate de participant activ la o serie de mânării grosiere. Care mânării s-au concretizat în înscenarea unor dosare penale sau livrarea de bani negri către SRI pentru finanțarea unor operațiuni spectaculoase dar ilegale în afara granițelor țărișoarei. Guiță Asesoft s-a apucat să grohăie în cascadă dezvăluiri din cocină. Gagiul doinește conspirativ despre chefuri monstruoase la care a băut cot la cot cu madam Kovesi și taica Florian Coldea, despre manevre oculte pentru depozitarea mogulului Vîntu la bulău și confiscarea televiziunii acestuia, despre finanțarea repatrierii lui Nicolae Popa FNI cu bani negri de la Asesoft și alte asemenea finețuri. În centrul grohăiturilor lui Guiță se află doamna doctor Laura și întreg DNA-ul cel neadormit, taica Coldea și toată Securitatea, câțiva magistrați cu cheiță și alte jivine care populează instituțiile statului de drept românesc.

Valul de lături care inundă imaculata noastră justiție și nu numai dinamitează și bruma de încredere pe care cetățeanul, care finanțează acest dezmăț prin taxele și impozitele sale, o mai avea în statul porcesc de drept. Dincolo de interesele lui Guiță de a trage după el la bulău câțiva apostoli ai dreptății, nu poți să nu vomiți în fața valului de informații care inundă seară de seară televizoarele. Te oftici și își vine să ieși cu parul pe stradă când afli că statul ți-a pus sula în coaste și mâna-n portofel ca să-i dea contracte de sute de milioane de euro lui Ghiță și din banii ăștia s-au finanțat televiziunile de căcat ale Securității sau ale PSD. Cum să nu te transformi în fiară când ți se explică traseul milioanelor de euro pe care PSD-ul lui Dragnea și Ponta le sifonau către paradisuri fiscale prin intermediul deputatului bidon Sebastian Guiță? Sau că în vreme ce poza în Maica Tereza a justiției, Kovesi comitea beții monstruoase în vilele de protocol ale Securității?! Ce încredere să mai ai într-un stat în care hoții sunt în guvern iar curvele împart dreptatea? Cum să nu te radicalizezi când afli că șeful serviciului secret românesc făcea poze la malul mării, în izmene, cu familia infractorului Guiță?

Este evident că trăgând cuiul grenadei care-i stă sub cur, Guiță are vaga senzație că victime vor cădea doar băieții răi care au arestat pesediști și i-au băgat la beci pentru câțiva ani. Calculul este complet greșit căci, așa cum rezultă din lăturile regurgitate de Guiță, la originea sistemului s-a aflat gașca lui Ponta și Dragnea, sociologul imaculat de la SRI Vasilică Dîncu și alte câteva jivine pesediste. Plus Lenuța și papagalii de dreapta în frunte cu președintele nea Traian, care s-a  revoltat împotriva statului porcesc abia după ce au apărut la orizont cătușele. Deci nu se poate ca, măcar de ochii lumi, să nu-și ia pușcărie și băieții pe care Guiță ar vrea să-i protejeze.

D-aia viu și subliniez că ne aflăm în fața unei poze din care ne zâmbește hidos un sistem proiectat să facă pipi pe noi cu boltă. Acaparat de găști de cartier conduse de golani și infractori, statul este un instrument al crimei organizate. Iar noi suntem niște sponsori ai acestui sistem mafiot și putred de sus și până-n bază. Cancer. Cangrenă totală. Adică exact ceea ce știam dar ne prefăceam că nu știm.     

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare