HomeActualitateLegea Educaţiei, un deşeu reciclabil

Legea Educaţiei, un deşeu reciclabil

Ministerul Educației face legi și le strică cu răceala unui instalator care fixează și deșurubează piulițe. Le scrie, le taie și apoi le aruncă la gunoi. Probabil singura condiție de la Minister este să faci orice ce vrei, dar să distrugi legi. Distruge, tată, fiindcă mai sunt multe de măcelărit și  trebuie ucise.

 Remus Pricopie și compania şi-au propus, probabil, să radă tot învățământul românesc până la terminarea sezonului de vânătoare. Sunt cei mai buni la analfabetism, doctori Honoris Causa cu diplome de parazitism politico-social printate la Spiru Haret. Haideţi să aruncăm bomba atomică a neștiinței peste capetele deja bătute de vântul prostiei naționale ale elevilor! – pare să fie deviza lor. Fiindcă românii trebuie să fie cei mai buni din toată lumea la prostie și analfabetism. Ar trebui să includem la premiul Nobel şi secțiunea ,,Prostie” și în sfârșit o să câștige și cineva din România ceva important.

    Remus Pricopie este omul de bază al blocului de învățământ național. Pe el ar trebui să se prăbușească toate etajele, deoarece el este fundația întregii acțiuni de cerșit. Cerșit fonduri europene, cerșit tablete, cerșit manuale, cerșit orice dar nu și inteligență. Fiindcă unui prost dacă îi aduci în vedere cuvântul ,,inteligență” o să se simtă deranjat. Deranjat de ce? Deranjat de faptul că face parte din periferia dezvoltării, iar mulți oameni sunt deasupra lui. Poți să distrugi orice, dar nu învățământul. Distruge-ți viața, distruge-ți salariul, distruge-ți partidul. Guvernul Ponta, de când este la putere este mândru că e român. Mândru de ce? De analfabetism? De parazitism? De idioțenie? De platitudini politice? Cred că da, fiindcă toți oamenii lui sunt niște loaze. Niște loaze plagiatoare. O pleabă de băieți ratați care s-au îmbogățit de pe tâmpenie. Bravo! Și ne mai mirăm de ce la BAC toți proștii iau sub 3. Păi de asta.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare