Legea fumatului, primele victime: 588 de parlamentari, acuzați că au tras în piept!

de Spartakus , 18 martie 2016
Legea fumatului, primele victime: 588 de parlamentari, acuzați că au tras în piept!

Abia intrată în vigoare, legea care prevede interzicerea fumatului în spațiile publice a început să fie aplicată cu la fel de multă strictețe ca prohibiția americană din anii 20 și probabil va avea tot atâtea șanse de reușită ca și aceasta. În toată țara poliția a organizat razii în localuri și restaurante, amendându-i fără milă pe patronii care permiteau ca în stabilimentele lor să se fumeze în continuare și justificându-se în fața presei că gândacii care colcăiau prin localuri nu fumează, deci nu e treaba lor să-i amendeze.

Citește si: Fumătorii sunt mai buni. Iar nefumătorii au belit-o.

Printre primele victime ale legii era cât pe ce să se numere și parlamentarii. Astfel, astăzi la prima oră, potrivit surselor noastre, sediul Parlamentului a fost luat de asalt de mai multe echipaje de polițiști. Oamenii legii fuseseră alertați de mai mulți cetățeni vigilenți că oamenii fărădelegii, adică parlamentarii, încalcă (și) legea fumatului. ”Am primit mai multe apeluri la 112, prin care ni se transmitea același mesaj: vedeți, domle, că nenorociții ăia de parlamentari trag în piept”. Imediat, poliția a decis organizarea de controale la sânge, pentru a-i depista pe aleșii care fumează, în disprețul legii date tot de ei.

”Am găsit, într-adevăr, în Parlament, o mulțime de indivizi care trăgeau în piept. Unii chiar de 26 de ani, alții de mai puține mandate. Din fericire, până la urmă s-a dovedit că totul a fost o neînțelegere: cetățenii reclamau că parlamentarii n-au tras în piept, ci i-au tras în piept, în sensul că le-au promis o mie și unu de lucruri și pe urmă și-au bătut joc de ei”.

Solicitat de reporterul nostru să precizeze cum și-a dat seama că parlamentarii chiar n-au fumat, șeful echipelor de polițiști a răspuns: ”I-am rugat, politicos, ca la liceu, să sufle spre noi, să ne dăm seama dacă le miroase gura a tutun. Nici unuia nu-i mirosea. În schimb, la cel puțin 300 dintre ei le mirosea gura atât de groaznic a rahat încât am fost nevoiți să le cumpărăm gumă de mestecat”.

Citește si: Ziua 1: Jurnal de fumător neînrăit
Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • linus

    18 martie 2016 14:36

    Asa o sa dea si legi pro-gay, chipurile sa nu se simta aia discriminati când imi pun laba la buci, sau legi pro pedo, sa nu se simta aia respinsi de societate când imi iau copchilu pe la spate.La ce sa te-astepti de la "alesi".Poate se mai joaca careva de-a "trebuie sa votez, ca sa nu fie dictatura " ?Iaca. Dictatura unor 500 de insi.

    raspunde comentariului
+