Liderii PNL: ”Ne aliem cu UNPR pentru că din toamnă vrem să devenim partid istoric!”

de Spartakus , 17 iunie 2016
Pentru că e o fire sensibilă, generalul Izmană închide ochii când vine vorba de alianța toxică cu PNL

După cum probabil ați aflat, conducerea PNL a mandatat celebrul cuplu de comici ai micului ecran Blaga și Gorghiu să demareze negocierile cu UNPR, în vederea unei alianțe politice menite să aducă aceste partide la guvernare din toamnă. De fapt, am aflat pe surse că scopul acestor negocieri este cu totul altul și anume faptul că Vasile Blaga ar dori și el să aibă girofar, cum avea Oprea.

”Mereu când vine de la crâșmă trebuie să stea în trafic atât de mult că uneori se trezește și din mahmureală până să ajungă acasă, unde îl așteaptă ciorba de potroace rece. Și ce farmec mai are o ciorbă de potroace dacă nu o mănânci fierbinte, când ești încă chiaun de la beție. De aceea domnul Blaga vrea să se dea bine pe lângă domnul Oprea, poate-i pune și lui o pilă la domnul Tobă, să prindă ciorba caldă”, ne-au declarat surse din PNL. De asemenea, doamna Gorghiu ar fi, se pare, foarte dornică, să ia și ea măcar un doctorat și cum pe cale naturală nu prea poate, mintea ei fiind ocupată cu altele, singurul care o poate ajuta este tot generalul Oprea, supranumit ”tăticul doctoratelor”.

”Ne-am săturat să ne compare lumea cu PSD-ul. Vrem să dovedim, în sfârșit, că suntem un partid istoric și de aceea facem toate tâmpeniile posibile: am făcut blat cu Firea, i-am dat afară pe ultimii liberali, Bodea și Paleologu, acum facem alianță și cu UNPR-ul lui Oprea, deci facem tot posibilul ca din toamnă să fim din nou un partid istoric, adică să nu mai intrăm în Parlament, ci direct în cartea de istorie”, au precizat sursele noastre. 

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • istoria se repeta

  18 iunie 2016 7:27

  Pe drept cuvant exilatul Paleologu ramane ultimul mohican ce mai apara drepturile Bratienilor.

  raspunde comentariului
 • oana

  18 iunie 2016 1:46

  Sa-mi explici si mie, SpartaKus, ce calitati are tanarul Paleologu, in afara de cea de ultim fanariot,ca eu nu ma prind deloc!

  raspunde comentariului
 • oana

  18 iunie 2016 1:46

  Sa-mi explici si mie, SpartaKus, ce calitati are tanarul Paleologu, in afara de cea de ultim fanariot,ca eu nu ma prind deloc!

  raspunde comentariului
+