HomeActualitateLili Loterie ejaculată din sediul ALDE Botoșani

Lili Loterie ejaculată din sediul ALDE Botoșani

Incidente de o gravitate fără precedent s-au petrecut vineri la Botoșani. Delegația de trimiși ai lui Tăriceanu condusă de senatorul Varujan Vosganian a fost împiedicată să o instaleze pe Lili Loterie la conducerea filialei. Moldovenii din Botoșani, a.k.a Votoșani având în vedere pasiunea băștinașilor pentru vot pe căsuța cu Ion Iliescu, au refuzat să o accepte pe doamna Lili Mincă, zisă și Lili Loterie, parașutată în inima Moldovei cu scopul de a aduce un suflu nou în organizație. S-au aruncat vorbe grele între cele două tabere. Veteranii de la ALDE Votoșani au fost acuzați de Lili Loterie că sunt atât de competenți că la alegerile locale au luat 83 de voturi. La rândul lor supușii lui Tăriceanu au acuzat-o pe Loterie că a navigat prin 6 partide înainte de a staționa la ALDE în căutarea unui loc de muncă pentru următorii patru ani.

În ciuda prezenței senatorului nearestat încă Varujan, zis și Lichelian sau Lichefian după dosarul gazelor ieftine pentru Niculae, scandalul nu s-a atenuat iar Lili a fost oprită dincoace de clanța ușii. În fond, moldovenii din Votoșani au dreptate. Doamna Lili Loterie circulă precum folclorul, din gură în gură, pe la partidele politice din țara noastră. Unde penetrează, încasează și demisionează odată la patru ani, schimbându-și filozofia politică mai des ca lenjeria. Cât despre acuzația cum că ALDE Votoșani a luat doar 83 de voturi ea nu subzistă. Păi ați văzut câte voturi a luat PSD-ul? Doar nu credeți că le-a luat singur!

Lili Loterie pare o tanti de la țară specialistă în gemul de gutui și așezarea ciocanilor în glugi. Nu e chiar așa. Voiajoare Lili a trecut pe la firma Balli și în ciuda aparențelor ei de țățică de la scara blocului a fost deconspirată ca fiind agent al serviciilor secrete ale armatei. Femeia are și un doctorat în Științe Militare, fapt care pe noi ne lasă muți de admirație iar pe Sun Tzu, Hannibal, Alexandru cel Mare, Cezar sau Napoleon îi lasă pur și simplu repetenți într-ale jocurilor de strategie. Din acest motiv probabil că epoleții frauduloși ai lui Oprea au atras-o ca un magnet. Sună ca dracu’ dar chiar așa a zis: „Mă regăsesc lângă domnul general Oprea, președintele UNPR. Sunt om care a lucrat de-a lungul timpului cu reprezentanții Armatei. Îmi place să execut ordinele date de generali care au strategii. Domnul Oprea a arătat că are strategii, demonstrând într-un timp record, şi mă refer la cinci ani de la înființarea UNPR, că partidul este în creștere şi se află pe poziția numărul trei în România”.

Îi place să execute ordinele date de generali, frate! Oare ce ordine i-o fi dat Oprea de i-au plăcut așa mult?      

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare