HomeActualitateLIVE-TEXT: Ponta fuge de femei tocmai la Antena 3

LIVE-TEXT: Ponta fuge de femei tocmai la Antena 3

După ce Corlăţean, Dragnea şi ceilalţi “ţinători de şase” i-au dat asigurări că poate ieşi din gaura de şarpe în care s-a ascuns, fiindcă femeia de care fuge de două trei zile, madam Nuland, tocmai a decolat de pe Otopeni, Ponta va veni la Mihai Gâdea ca să ne explice de ce are covrigul gaură, de ce când plouă cu accize te udă şi-n buzunare, precum şi alte revelaţii ale guvernării USL. Fiindcă nu vă putem cere să vă uitaţi la Antena 3 – om fi noi cinici, dar nici chiar aşa! – vă invităm să urmăriţi un live-text în exclusivitate, care va cuprinde cele mai importante vorbe de buh, cele mai de grădi glumiţe şi, evident, cele mai languroase pupături în fund din cadrul acestei emisiuni.

Gâdea şi-a luat mutra de înţelept, cu mâna pe buziţe. Mă rog, la ce buziţe are, ca să şi le acopere i-ar trebui palma lui Arnold.

Misterul s-a lămurit: Ponta a fost plecat în Italia! Acum o să ne explice că s-a întâlnit cu Benito Mussolini, dar n-a pus selfies cu el pe Facebook că i le ştergea evreul ăla de Zuckerberg.

Ponta refuză să precizeze de ce a venit doamna Nuland la Bucureşti, pentru că asta ar fi secret de stat. Adevărul e că nu poţi să urechiezi un premier obraznic în public!

Avem o veste rea pentru români: Ponta a declarat că nu schiază! Ce vreţi, ghinion, poate altă dată…

Ponta: “Ce vreţi, eu sunt un om normal”. Nouă ni se pare că eşti mai mult oral…

Ponta ne dezvăluie cine e de vină pentru imaginea proastă a României în Europa, în special în Marea Britanie: Băsescu, normal!

Ponta: “Până acum, din relaţiile externe ale României a beneficiat doar Traian Băsescu. Eu mă voi strădui să beneficieze toţi românii”. Dacă mai scumpeşte mult benzina, lumina şi motorina, o să mai fugă un milion de români din ţară şi ăştia chiar vor beneficia, mai rău e de ăia care rămân.

Gâdea îl întreabă pe Ponta cum apreciază “răspunsul colosal” al românilor la scrisoarea Antena 3 către Obama. Cum să aprecieze? Nu poate să fie decât invidios: Antena 3 a copiat IP-uri mai bine ca el!

Gâdea: “Am vrut să arătăm americanilor, prin scrisoarea asta, că românii nu sunt nişte râme”. Normal, unii sunt râmători!

Ponta: “Cu Băsescu trebuie să luptăm pas cu pas”. Acum m-am prins de ce fuge premierul atât de repede din ţară: accelerează paşii.

Am încercat să numărăm de câte ori a rostit Ponta numele “Băsescu”. Ajunsesem la 23, dar Viorel vorbeşte aşa de repede că până la urmă am pierdut şirul…

Ponta e în mare vervă: “Traian Băsescu e de vină pentru că fiecare român plăteşte mai scump kilowatul”. Punem pariu că într-o oră îngheaţă Dâmboviţa?

Gâdea îl acuză pe Viktor Orban că vrea să ne ia Ardealul. Iar Viktor Orban e prieten cu Băsescu, deci e logic că Băsescu vrea să vândă Ardealul, v-aţi prins? După sofismul ăsta, Gâdea are patru membre, dar şi boul are patru membre, deci Gâdea e bou. Logic, nu?

La cum declamă şi cum dă din mâini, Mihai Gâdea pare că şi-a ratat cariera de actor. Mă rog, în filmele în care ar fi trebuit să joace ar fi dat mai mult din limbă.

Victor Ponta: “Justiţia este una dintre marile provocări pentru noi, după ce va pleca Traian Băsescu”. Doamne apără şi păzeşte…

În opinia lui Ponta, Adrian Năstase este un inocent ajuns după gratii deşi n-a furat un ou. Asta-i culmea nevinovăţiei: să nu furi un ou, dar să ajungi să numeri ouă la Jilava!

Ponta a declarat că va schimba Codul Penal prin Ordonanţă de Urgenţă, în cazul “abuzurilor la adresa libertăţii de exprimare”. Gâdea, Badea şi Ciuvică pot răsufla liniştiţi: au toată libertatea de a trage cu flegma.

Mihai Gâdea: “Eu aş trăi pentru ziua în care să putem afla adevărul despre referendumul din 2012”. Nu se poate, Gâdea: ca să ştii adevărul despre referendum ar trebui să fii la fel de mort ca ăia care au votat atunci!
Victor Ponta: “Românii sunt mulţumiţi de ce a făcut USL pentru ei în 2013”. Cred că premierul s-a exprimat greşit: ar fi trebuit să spună “românii sunt mulţumiţi de ce a făcut USL pe ei în 2013”.

Premierul spune că n-a discutat azi cu Antonescu despre participarea USL pe liste comune. Pe cât pariem că mâine, după prânz, Crin va spune că tocmai asta au discutat?

Victor Ponta: “E bine ca oamenii să nu uite cine i-a abuzat în toţi aceşti ani”. Premierul sigur nu uită, pentru că şi pe el tot Băsescu l-a abuzat.

Victor Ponta: “Ne împrumutăm şi noi, guvernul USL, de la FMI, dar asta e tot din cauza lui Băsescu”. QED.

“2013 a fost primul an în care românii au exportat mai multe alimente decât au importat”, se laudă Ponta. De carnea donată guvernanţilor nici nu mai vorbim!

Victor Ponta: “Nu renunţ la accizele pe benzină, fiindcă e o măsură care o să-i afecteze pe foarte puţini români”. Adevărul e că pe milioanele alea de votanţi de prin cimitire chiar n-o să-i afecteze deloc…

Ponta, o glumiţă de final: “Pe 21 decembrie vă invit, domnule Gâdea, să facem împreună o emisiune la poarta Cotrocenilor”. Ghici care din ei doi va fi viţelul?

Concluzia dialogului Gâdea-Ponta: Băsescu e de vină!

Are cineva un ficat de rezervă? După schimbul de fluide dintre Gâdea şi Ponta cred că am făcut icter mecanic!

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare