HomeActualitateLiviu Dragnea, acum în stafful de campanie a lui...

Liviu Dragnea, acum în stafful de campanie a lui Mitt Romney

 

Într-o decizie fără precedent, Mitt Romney, candidatul republican la funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii, a luat decizia de a-l coopta în stafful său de campanie pe Liviu Dragnea. Motivul acestei alegeri ar fi experiența lui Dragnea la scos voturi din piatră seacă, voturi de care Mitt are mare nevoie, având în vedere că Obama l-a bătut în două dezbateri din trei, iar tot felul de senatori republicani fac gafe după gafe, punându-i bețe în roate fostului guvernator al statului Massachusetts.

„Mă bucur că Mitt Romney a decis să mizeze pe mine la aceste alegeri foarte importante și promit că acesta va câștiga alegerile în cel puțin 30 de state, cu minimum 200%. Oricum, era cazul să plec din țară, având în vedere hărțuirea la care sunt supus, zilnic, de DNA, iar de Congo nici nu se punea problema”, a declarat Dragnea în timpul unei conferințe de presă pe care mi-am imaginat-o acum zece minute în timp ce stăteam pe WC.

Se pare că singurele condiții puse de politicianul român sunt ca Teleormanul să devină stat american și ca taxele pe care le va plăti Dragnea să fie cel puțin la fel de mici precum cele plătite de Romney până acum.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare