Liviu Dragnea și democrația pușcăriașilor

de Mihai Enciu , 18 septembrie 2016
Liviu Dragnea și democrația pușcăriașilor

Un condamnat penal, Liviu Dragnea, face legea în România anului 2016. Pentru că judecătorii n-au crezut de cuviință să-l bage la bulău pentru infracțiuni care au adus atingere unui drept fundamental al cetățeanului, respectiv votul, baronul de Teleorman a înțeles că poate să facă ce-i trece prin scufie cu guvernul republicii. După ce, în urmă cu o lună, penalul s-a rățoit la executiv amenințând cu moțiuni de cenzură ale partidului pușcăriașilor, zilele trecute făptuitorul Dragnea nu a avut nicio problemă în a soma ultimativ premierul să prezinte, în faţa camerelor reunite ale Parlamentului, un raport privind situaţia economică reală a ţării

Citește si: ACADEMIA CAȚAVENCU NR.15 (1214) 24 octombrie - 6 noiembrie: DRACNEA

Asemenea tupeu este greu de digerat. Un infractor își permite să facă legi, să dea indicații și să șteargă pe jos cu oameni prin fața cărora n-ar trebui să aibă tupeul să treacă. În orice țară democratică Dragnea ar fi fost scuipat afară ca o măsea stricată nu dintr-un partid, căci asta este deja prea mult, ci și dintr-un comitet de bloc în cazul în care cineva ar fi făcut greșeala să-l aleagă acolo! Dincolo de lege, care în România este întâplător făcută de zeci de parlamentari cu perioade de detenție în palmares, este o chestiune de bun simț să te dai la fund în condițiile în care ai o condamnare penală la activ. N-ai autoritate morală tu, un hoț dovedit, să impui reguli unor oameni cinstiți. Nu-i suficient să ai în buzunar niște voturi obținute de la niște cretini patentați. Masa n-are criterii valorice și nici etice. Masa acționează irațional, la stimuli diverși și este guvernată de spiritul de turmă. De aceea legea trebuie să intervină cu un filtru și să elimine gunoiele care se amestecă în ciorba democrației.

PSD este condus la vârf de oameni condamnați. Aceștia acționează în numele democrației pentru scopuri personale contrare democrației și statului de drept. Dacă masa membrilor de partid nu pricepe că nu se poate lăsa condusă de un grup de infractori, atunci Legea trebuie să intervină și partidul să fie desființat. Democrația și statul de drept nu pot funcționa cu infractori. 

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Ioan

  21 septembrie 2016 17:08

  Problema este ca nu se inghesuie nimeni sa aplice legea, problema mult mai grava decat faptul ca niste penali cauta sa conduca statul roman.

  raspunde comentariului
 • Biserica Ortodoxa Roman Fac Prostitutie cu copii

  20 septembrie 2016 5:16

  O tânără cu alură de manechin i privire de oel ne spune o poveste care pare desprinsă dintr-un scenariu scris de o minte bolnavă, istoria unui copil devenit între timp adult, care a trăit, văzut, simit, suferit în cinci ani cât pentru zece viei. Dei a fost salvată i e protejată într-un centru special, e încă urmărită i ameninată de cel care i-a fost proxenet i stăpân. Povestea ei a început acum nouă ani, când avea atunci 11 ani. Rămăsese orfană de tată. Mama s-a recăsătorit la scurt timp i ca să scape de povara creterii unui copil a lăsat-o în grija unei cunotine, un proxenet pe nume Tibi.Povestea a fost prezentată în reportajul "Sclave la export", realizat de echipa "În premieră cu Carmen Avram".Prostituatele sunt printre cele mai vizibile produse exportate ale României. Au invadat Europa i le poi vedea zi i noapte, plimbându-i trupurile dezgolite pe bulevardele din Occident. Le dispreuim profund i le condamnăm fără procese de contiină, dar nu ne interesează niciodată povestea lor. Echipa "În Premieră" a filmat în Italia i Spania, pe străzi i în adăposturi în care se ascund fete terifiate, salvate din mâinile proxeneilor preoti ortodoxi romani biserica este directia 14 a securitati comuniste actualul SRI, numita si satanisti români. Am încercat să aflăm ce a produs această migraie în masă i, când mătile au căzut, ne-am înfiorat.Vezi aici întreg reportajul "Sclave la export" i află povetile de groază ale româncelor ajunse sclave sexuale în Occident.

  raspunde comentariului
 • Biserica Ortodoxa Roman Fac Prostitutie cu copii

  20 septembrie 2016 5:13

  httpwww.antena3.roactualitatesocialin-premiera-povestea-fetei-fara-chip-a-fost-salvata-din-mainile-proxenetilor-dar-inca-e-urmarita-si-315367.html

  raspunde comentariului
 • Biserica Ortodoxa Roman Fac Prostitutie cu copii

  20 septembrie 2016 5:12

  httpwww.antena3.roactualitatesocialmarturii-socante-despre-prostituatele-romance-din-europa-erau-obligate-sa-se-prostitueze-desi-aveau-315365.html

  raspunde comentariului
 • paul

  19 septembrie 2016 18:25

  Nu ai dreptul sa FURI nici voturi nici sa OBLIGI in cazul REFERENDULUI unde respingerea tine de numarul votantilor.Despre morti votanti...numai de bine!

  raspunde comentariului
 • Cornelia Neagu

  18 septembrie 2016 20:43

  Mihai FotacheCazul IIntr-un bloc sunt 100 de familii. Se face o sedinta pentru a se vota o propunere. Sedinta ar trebui sa parcurga doi pasi.Pasul 1 SE NUMARA cei prezenti la sedinta sunt 46.Pentru ca 46 este mai mic decat 50 jumatate din cele 100 de familii, cei prezenti reprezinta o MINORITATE si NU AU DREPTUL sa ia nici o hotarare. Procedand legal, nu se mai trece la vot care ar fi fost pasul 2.Daca totusi minoritatea voteaza, ceea ce hotarate nu se poate aplica, pentru ca nu avea DREPTUL sa ia o hotarare. Cazul IIPe listele electorale sunt 18 milioane de alegatori. Se face un referendum pentru a se vota o propunere. Referendumul are doi pasi. Pentru ca nu se pot numara mulioane de participanti la vot inainte de a vota, intai se voteaza si apoi se numara votantii.Pasul 1 Se voteaza.Pasul 2 Se numara prezentii la vot au fost 8 milioane. Pentru ca 8 milioane este mai mic decat 9 milioane jumatate din 18 milioane de pe liste, cei 8 milioane prezenti reprezinta o minoritate si NU AU DREPTUL sa ia o hotarare. Voturile celor 8 milioane nu numai 7,4 milione! nu au nici o valoare, nu pot fi luate in consideratie.Cei 8 milioane prezenti la vot nu au fost jigniti, se stia de la inceput ca votul pe care il dau poate fi valabil sau nu, dupa cum numarul prezentilor va fi 9.000.001 sau mai mare pentru a fi majoritate.Remarcati ca numarul prezentilor 8 mulioane este comparat cu numarul persoanelor de pe listele electorale 18 milioane. Orice alta comparatie cu oricare alt numar este o manipulare grosolana.

  raspunde comentariului
  • misu

   19 septembrie 2016 10:18

   din pacate Cornelia Neagu are dreptate dar acest principiu nu se mi aplica de mult in R de aceea sunt primari alesi si de 5 -10 din locuitori!

   raspunde comentariului
 • vasile

  18 septembrie 2016 20:07

  mihai fotache sa ne spuna care sunt ingredientele loviturii de stat pe cere le trambiteaza INCONSTIENT ! a auzit si el prostia asta si o repeta MAC

  raspunde comentariului
 • ion

  18 septembrie 2016 20:01

  Oare cine si-a dat demisia dupa COLECTIV si DE CE??? si cine a votat guvernul actual si DE CE??? sa ne spuna cel nemultumit !

  raspunde comentariului
 • jules

  18 septembrie 2016 17:30

  ce porcarie uriasa au fact judecatorii aia tampi ca nu l-au bagat la parnaie pe mizerabilul asta de dragnea ! alterarea votului poate schimba destine pe generatii . e o infamie ca individul asta e liber si face pe nebunul fara intrerupere ! cat despre tampii gregari cu drept de vot ce sa mai spunem ?!ce se mai aude de microsoft si eads ca mereu o vad pe muma padurii abramurica pe la tv-uri in loc sa stea cuminte in parnaie . e si asta o inveninata de te doare capu ' !

  raspunde comentariului
 • naie

  18 septembrie 2016 12:43

  DNA să inițieze programul Primul Bulău pentru cei mai de seamă ciorditori ai neamului.

  raspunde comentariului
 • ion ion

  18 septembrie 2016 11:52

  Nu e murdar a fost condamnat ca infractor ,atentie la termeni gogolane,nene.

  raspunde comentariului
 • gogolan valentin

  18 septembrie 2016 11:29

  un jeg penal locul lui este la parnaie dar culmea prostiei legilor din aceasta tara le permite sa mai si conduca partide si sa faca si legi

  raspunde comentariului
+