HomeActualitateLook who’s talking!

Look who’s talking!

Look TV promite să ne taxeze dacă dorim să vedem Liga I în următorii cinci ani, așa că abia aștept să fac niște economii.

 

Veste nasoală pentru morari, samuili, grădinești, enăchești și chiar cosmești, întrucât de la anul rămân fără obiectul de activitate, acela de a da din gură pe imagini care nu spun nimic.

Pentru că a face analize și comentarii la Săgeata – Chiajna și Botoșani – Corona este ca și cum ai servi o bere rece alături de un platou cu brânză mucegăită. Să fim serioși, meciurile astea ar trebui luate de BBC și date la rubrica No Comments.

Tocmai de aceea, când îl auzi pe fostul patron al televiziunilor Look TV și Transilvania Live, Arpad Paszkany, că ne spune cum o să plătim noi bani ca să vedem spumoasa ligă întâi la stațiile mai sus menționate, ne umflă atât de mult râsul, încât dacă am fi pe o barcă, am traversa Atlanticu mintenaș.

Îmi și imaginez cum dau buzna la bancomat în ajun de weekend ca să plătesc taxa pe Mamele, să nu cumva să scap driblingul lui Tigoianu sau pasa la portar a lui Bărboianu.

În cel mai rău caz o să devenim o țară de streamingiști căutând pe net linkuri obosite cu Look TV și Transilvania Live și dând invariabil peste vocea lui Bruce Willis din seria cu bebelușul atomic sau peste sutele de filme cu Dracula bântuind prin Carpați.

Un microbist respectabil se uită la campionatele neserioase ale Europei (La Liga, Premier League, Bundesliga) și pune banii deoparte pentru lucruri serioase cum ar fi Fuck TV sau Thailanda Live.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare