Lovitura Ocultei Mondiale: pașaportul de vaccinare va fi tatuat pe frunte, pe mână sau la ceafă!

de Eugen Cismasu , 30 martie 2021

După ce a studiat mai multe variante de introducere a unui certificat digital de imunizare sau pașaport de vaccinare Covid, Uniunea Europeană și Statele Unite par să fie din ce în ce mai convinse de oportunitatea unei propuneri de ultimă oră, venite chiar din partea Organizației Mondiale de Statistică.

Pentru a pune capăt controverselor și abordărilor diferite ale spinoasei probleme privind controlul populațiilor imunizate, OMS a sugerat elaborarea în comun, la nivel mondial, a unui program de crotaliere digitală care va ajuta societatea să separe mai eficient persoanele bune, vaccinate de cele rele, înfricoșătoare și nevaccinate. Pentru ca procedurile să fie ultrarapide, iar beneficiarii să nu mai fie supuși unor proceduri interminabile, birocratice, persoanelor vaccinate li se va oferi posibilitatea de a-și tatua gratuit, crotalii digitale de imunizare sub forma unor coduri de bare 2D pe mână, la ceafă sau pe frunte, astfel încât acestea să poată fi văzute și chiar scanate de la distanță, evitându-se, de pildă, aglomerațiile.

Reprezentanții OMS sunt de părere că purtătorii tatuajelor de imunizare nu vor avea decât de câștigat, întrucât vor fi extrem de vizibili în orice mulțime și vor fi priviți ca factori de stabilitate și siguranță, partenerii de relaționare socială știind de la prima vedere că, în compania cetățenilor astfel crotaliați, riscul de îmbolnăvire Covid este redus la zero.

Pentru a stimula un răspuns pozitiv al societății la propunerea OMS, Uniunea Europeană și Statele Unite studiază posibilitatea ca, în curând, purtătorii de crotalii digitale de imunizare să devină și beneficiari aproape exclusivi ai facilităților de conviețuire digitală. Astfel, celor care nu vor putea prezenta tatuajul de vaccinare, li se va interzice accesul în magazine, benzinării, bănci, instituții de cultură, restaurante, spații de recreere.

Singurele locuri unde vor mai fi primiți nevaccinații vor fi ghișeele de plată anticipată a impozitelor pe o perioadă de 10 ani, dar și aici accesul li se va permite acestora doar până la achitarea obligațiilor, după care netatuații vor fi izgoniți din orașe, bătuți cu pietre, huduiți public iar casele le vor fi confiscate de către stat.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Lucian Ionescu

  03 aprilie 2021 1:14

  Multumim ziaristului Eugen Cismasu pentru articolul de mai sus. Se pare ca unii comentatori nu inteleg umorul sau fin si de accea le recomandam sa citeasca pasajul din Apocalipsa, capitol 13, versuri 16-18.

  raspunde comentariului
 • ilie

  31 martie 2021 12:30

  Printre primii "marcati" vor fi "ziaristii"de teapa autorului...Ca sa stie lumea sa se fereasca de "intelepciunea" lor...

  raspunde comentariului
 • utl

  30 martie 2021 14:17

  dintr-o banala gripa care in China cu 1,5 miliarde lucuitori si 4000 de morti din cauza covid, nu ar fi trebui sa ajungem la pasaport digital

  raspunde comentariului
 • utl

  30 martie 2021 13:23

  semnul lui Antihrist, Apocalipsa lui Ioan

  raspunde comentariului
+