Lui Tudy i-am făcut-o cu mâna noastră

de Spartakus , 08 iulie 2016
Două brațe tari, adepte ale tradiționalului principiu liberal ”Cu noi înșine”

De când s-a ales primăriță Firea, această poetă a Gării de Nord, varianta blondă, Bucureștiul nu încetează a fi o Românie în miniatură, dar la fel de eternă și fascinantă. Mai întâi poietesa a promis că dă RATB moca la tot poporul. Și adevărul e că, de când controlorii poartă costumele alea penibile, cu RATB-ul doar orbii nu mai circulă gratis, în rest toată lumea poate să-i vadă din mers pe pămpălăi și să coboare înainte să se urce ei. Pe urmă ne-a promis că toaletează copaci în plină vară și, ca să fie treaba oablă, a început să-i taie cu totul, prin Herăstrău și Cișmigiu, chiar și pe ăia despre care unii susțin că n-ar fi fost deloc uscați. Pe urmă ne-a promis că ne cumpără vaporașe, de la o firmă agreată de alde Pandele, să ne plimbăm duminica pe lac. Mai nou, după atâtea minuni, ne-am trezit și cu Tudy al lui Zăvo viceprimar. Ce surprize ne mai rezervă duduia Firea, poate numai bunul Dumnezeu sau Vărănelul ăla de la pușcărie știu.

Acum, văd că toată lumea e indignată că Bucureștiul are drept viceprimar un lăbar cu acte. Fraților, nu asta e problema. De 26 de ani Bucureștiul a avut viceprimari care au frecat-o pe dudă mai mult sau mai puțin vizibil, care n-au făcut nimic, dar au încasat milioane. Singura diferență e că micul labagiu Tudy a făcut-o în direct și la oră de vârf, ca să zic așa. Pentru că una era dacă și-o smotocea acolo, singur, sub păturică, și cu totul altceva e ce-a făcut el, că s-a și filmat cu ștromeleagul în oglindă, să vadă Querida ce minunăție ascunde-n chiloți.

Eu pe indignados ăștia de-au umplut Facebook-ul cu postări furioase i-aș întreba doar atât: ai fost la vot? Dacă ai fost, ai dreptul să te plângi, dar, la câte postări sunt, e clar ca vaca faptul că doar o mână (ca să fim în ton cu subiectul) dintre ei au fost. Pentru că, dacă în iunie ar fi fost la vot toți ăia care bocesc acum cu șapte rânduri de lăcrămi că uite, bă, ce soartă nenorocită și pe orașul ăsta, s-ajungă la dreapta lui Tudy, gâjgania asta cu păr în palmă n-ar mai fi fost acum viceprimar.

Tudy este o rușine, fără îndoială, dar nu e rușinea lui, e rușinea voastră. A celor care au o singură armă ca să-i împuște pe politicieni, o dată la patru ani, scăpând de ei, și nici atunci n-o folosesc: votul. Dacă feisbuciștii vieții, care se plâng azi pe net, ar fi folosit arma votului și ar fi ieșit masiv la vot, să pună ștampila pe USB sau pe PNL sau pe M10 sau pe oricare alt partid care nu e PSD, cu cățeii lui, ALDE și UNPR, acum altfel ar fi arătat Consiliul General.

N-ar mai fi fost majoritatea pesedistă așa de groaznică și șmecherilor nu le-ar fi fost la fel de ușor să facă blaturi și să-l scoată pe Nicușor Dan din toate comisiile, trăgându-l pe linie moartă – așa cum am avertizat că se va întâmpla, aiciDacă tinerii care se vaită că un onanist notoriu le va mânui destinele ar fi venit la vot, nici n-am mai știut că există acest Tudy, iar el ar fi continuat să și-o frece anonim, prin vreun club de fițe din Dorobanți. Așa însă, și-o freacă grande în ditamai Primăria Capitalei, unde nu m-ar mira să-i facă ăștia birou prin vreo baie, că restul camerelor sunt deja zugrăvite.

Iar asta încă nu-i nimic. Tudy e doar prefața acestui roman erotic pe care prozatorii din PSD ni-l pregătesc. Pentru că măcar Tudy, în solitudinea lui lăbară, și-o freca doar pe-a lui. Dar, dacă vă pune dracu să stați și la toamnă în case, în loc să mergeți la vot, la toamnă, o să iasă useliștii cu 90% din voturi și o să ne frece pe toți. 

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Voicu

  25 iulie 2016 14:13

  trompeta, undei trompeta ? Ce nu va place Voluntari , este un nene care va convinge ca e bine !

  raspunde comentariului
 • vasile

  08 iulie 2016 15:28

  Lasa ZAVO,ca bietul tinerel din vina ta s-a .....,si tu te-ai ales cu un arabet care o sa te faca sa-ti musti zdrentele de blugi -atat o sa-ti lase ! Asa cum meriti,nebuna satului !

  raspunde comentariului
 • nihil

  08 iulie 2016 11:09

  Badea ce face acolo, dă și el o labă de ajutor?

  raspunde comentariului
 • eu

  08 iulie 2016 10:53

  Conteaza cine numara voturile, nu cine voteaza. Asa ca mai usor cu propaganda.

  raspunde comentariului
 • vlad daniela

  08 iulie 2016 10:26

  Bravo pentru articol .Din pacate majoritatea bucurestenilor nu vor sa le fie mai bine ,si-au pierdut barbatia si se simt fericiti sa plateasca salariul unui onanist .E bine sa vezi ce laba se face la nivel de primarie .

  raspunde comentariului
+