Macovei, de ce îi prigonești cu Decalogul pe Pesedei?

de Nestor , 02 octombrie 2014


Monica Macovei și-a lansat public viziunea sa de viitor Președinte, în cazul când românii se vor dili brusc și o vor alege pe cea care, citez acum dintr-un comentariu de internaut-alegător român, "a cerut insistent în 2012 ca Pentagonul să bombardeze România, noroc că americanii l-au invitat pe Ponta și s-a rezolvat situația fără vărsare de sânge nevinovat". Macovei și-a concentrat ideile sub forma a "zece porunci pentru clasa politică": ceva cu "să nu furi", "să nu ai alt Dumnezeu decât cetățeanul", mă rog, niște chestii la auzul cărora cetățenii și politicienii români s-au tăvălit de râs în deplină tovărășie. Se aude că, în contrapartidă, PSD pregătește, prin strategul de serviciu Dragnea, decalogul PSD pentru membri și alegători. Schița preliminară, obținută de noi contra unui comision gras și plătit de Băsescu, arată cam așa:

1. Eu sunt PSD-Pesedeul tău, să nu ai alți dumnezei electorali afară de Mine.

2. Să-ți faci chip necioplit și necioplit să te porți în orice chip, mai ales cu adversarii care e ei toți băsiști de la Facerea Lumii noi de către Domnul Nostru Ion Iliescu.

3. Să nu iei niciodată numele Pesedeului tău în deșert, că în deșert nimic nu e. Și unde nimic nu e, comisioanele sunt și ele zero.

4. Adu-ți aminte de ziua Pesedeului și o cinstește, ca să te cinstim și noi pe tine împărătește, cu o fasolică și-o țuică.

5. Cinstește pe părinții tăi Pesediști, că bine o să-ți meargă și ajutorul social o să-ți vină de-a lungul și de-a latul zilelor tale.

6. Să nu ucizi cu votul fericirea bugetară a Pesedeului tău.

7. Să nu fii înfrânat, că ai văzut cum te-a ucis înfrânarea austerității băsiste, 10 ani lungi cât cele 10 plăgi ale Egiptului.

8. Să nu furi, dacă nu ești ales, nu merită să iei 3 ani pentru o găină. Vino și tu la noi, să îi iei (cu reducere) pentru găinării de la 3.000.000 de euro în Sus.

9. Să nu ridici mărturie adevărată împotriva aproapelui tău Pesedist. Tăcerea e de aur, funcții bănoase și averi cerești în Paradisuri Fiscale.

10. Să nu poftești nimic din ce este al aproapelui tău Pesedist, exceptând nevestele și amantele. Respectă și vei fi respectat: atât în Partid, cât și în urna reînvierii electorale; de către supușii noștri, vii sau morți, acum și-n vecii vecilor votat.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+